Gość Guest Napisano 24 Lipca 2014 #183446 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Nick: BooteK ?! Wiek: 17 Data rejestracji na forum: 24-07-2014 Czas spędzony na forum: 15 minut Doświadczenie w ocenianiu: Żadne, nie spotkałem jeszcze tak bezmózgiego admina który daje bana za cheaty ktorych nie mialem, ponadto nie robiąc mi ssów. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Nie. Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Tylko ten raz, niesłusznie. Dlaczego Ty?:Ponieważ nie powinienem mieć tego bana, ja jestem w tym przypadku poszkodowanym. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Jestem na nim 2 raz. Łącznie 30 minut,około. lubie serwerownie ale na forum po co mam przebywać? Niewiedziałem że niektórzy admini są tak nieodpowiedzialni. Coś od siebie: Z góry chciałbym podziękować za przyjęcie mojego zgłoszenia . Proszę też o Un Bana oraz ukaranie Administratora Grubaseek. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 24 Lipca 2014 #183451 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361874 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "UnBan Team " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi