Gość Guest Napisano 24 Lipca 2014 #183363 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Witam serdecznie, Pytanko formy technicznej. Stary fotel, który pamięta jeszcze Hitlera poszedł na kubeł i muszę wybrać nowy. Pracuje przy komputerze w domu aktualnie i oczywiście gram;) dlatego muszę wybrać coś nowego, wygodnego. Dlatego pytanie kieruje do osób które miały już podobny dylemat. Waham się między Fotel obrotowy Prado - Nie oszukujmy się jak za taką cenę to wygląda jak fotel prezesa a, Krzesło biurowe Intrata - ciut droższe ale nie jestem przekonany do końca jeżeli chodzi o tą siatke Proszę o pomoc i ewentualne sugestie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lipca 2014 #183365 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Kup sobie fotel obrotowy zawsze możesz się pobawić kręcąc się w koło.Nie no,ale jest wygodniejszy niż biurowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lipca 2014 #183390 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Kup sobie fotel obrotowy zawsze możesz się pobawić kręcąc się w koło.Nie no,ale jest wygodniejszy niż biurowe. Biurowy tylko z nazwy praktycznie. Zaznaczam że pracuje przy komputerze w domu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lipca 2014 #183400 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 No to lepiej taki.Ja też mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi