Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]dziwna bardzo sytuacja

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Wchodze sobie na serwa z rana jeszcze sobie fapałem nie spałem sobie w nocy przyjebałem kreske i tak wchodze potem rano na serwer i sobie gram otwieram tam tabele wszystko spoko zawsze jak mnie ktos zabijal to pisalem do niego ze jest kurwa i nagle dostalem bana nie wiem o co chodzi i czemu go dostalem no ale dobra no poczekamy poczekamy zagramy znowu ochlone bo mialem pelny dzien energii nahhhhhhhhhh

mam ochote cos zrobic a moze pojde na plac zabaw i przeczekam tam tego bana co bo mi sie strasznie nudzi nie mam co robic i mi smutno troche ze dostalem bana no a nie wiem tez o co chodzi 

opowiem wam historie z mojego rzycia

wchodze sobie do biedronki i muwie poprosze naplette

a kasjerka do mnie ze nie ma takiego czegos jest tylko almette

no to ja muwie zeby pani kasjerka zadzwonila do szefowej

no dobra zaczela dzwonic ja juz nie moglem wytrzymac 

gada z nia i gada i mowi nie ma takiego czegos a ja muwie no dobze smutno mi jest i wychodze

przy wyjsciu krzyknolem "naplette prosto z fjuta dziwko"

i ucieklem ja nie wieze co to byla za akcja jak w bruklinie albo jakiejs ameryce ale fajnie bylo muwie wam calkiem spk tylko potem dygalem isc do biedrony ale juz chodze normalnie

no tak wienc ja czekam na ub ide na plac zabaw do koleguw wezme tylko grabki czesc wam

Gość Guest

Widze ze admini tez sa spk i nie wymagaja kulturki, dostaje punkty za przeklinanie;pp

to mi sie podoba prawdziwe ziomki piona chlopaki :)

Gość Guest

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

q0ej.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...