Gość Guest Napisano 24 Lipca 2014 #183169 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Wchodze sobie na serwa z rana jeszcze sobie fapałem nie spałem sobie w nocy przyjebałem kreske i tak wchodze potem rano na serwer i sobie gram otwieram tam tabele wszystko spoko zawsze jak mnie ktos zabijal to pisalem do niego ze jest kurwa i nagle dostalem bana nie wiem o co chodzi i czemu go dostalem no ale dobra no poczekamy poczekamy zagramy znowu ochlone bo mialem pelny dzien energii nahhhhhhhhhh mam ochote cos zrobic a moze pojde na plac zabaw i przeczekam tam tego bana co bo mi sie strasznie nudzi nie mam co robic i mi smutno troche ze dostalem bana no a nie wiem tez o co chodzi opowiem wam historie z mojego rzycia wchodze sobie do biedronki i muwie poprosze naplette a kasjerka do mnie ze nie ma takiego czegos jest tylko almette no to ja muwie zeby pani kasjerka zadzwonila do szefowej no dobra zaczela dzwonic ja juz nie moglem wytrzymac gada z nia i gada i mowi nie ma takiego czegos a ja muwie no dobze smutno mi jest i wychodze przy wyjsciu krzyknolem "naplette prosto z fjuta dziwko" i ucieklem ja nie wieze co to byla za akcja jak w bruklinie albo jakiejs ameryce ale fajnie bylo muwie wam calkiem spk tylko potem dygalem isc do biedrony ale juz chodze normalnie no tak wienc ja czekam na ub ide na plac zabaw do koleguw wezme tylko grabki czesc wam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Del Napisano 24 Lipca 2014 #183170 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lipca 2014 #183171 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 kosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lipca 2014 #183172 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 mam isc pograc w kosza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lipca 2014 #183173 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 wole w noge ale kosz tez spk jest;ppp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lipca 2014 #183174 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Widze ze admini tez sa spk i nie wymagaja kulturki, dostaje punkty za przeklinanie;pp to mi sie podoba prawdziwe ziomki piona chlopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lipca 2014 #183175 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi