Gargulec Napisano 9 Lutego 2016 #395668 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Twój nick podczas gry: Gargulec Godzina, data zdarzenia: 7:52 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 1 : 156549369 Uzasadnienie: O co chodzi? Grałem czysto a tu nagle ban "Wstaw ss'y kolego" Zapraszam admina @@JAKoB do wyjaśnienia sprawy. SS'ów nie posiadam, więc pewnie admin ich nie zrobił . Chciałbym też zaznaczyć, że admin był na forum przez prawie tydzień . ====== Edit: Jeżeli komuś się nudzi, zapraszam do pobrania HLTV i puszczenia go sobie na 89% dźwięku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Lutego 2016 #395683 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Daj sobie UB... Ten admin chyba jest ułomny... Jeśli do 15 nie pojawi się na forum poleci.... Ja już czasem poprostu wątpie w tych ludzi... Gdzie Wy macie mózgi? Bo napewno nie w głowach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7aro Napisano 9 Lutego 2016 #395697 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Podsyłam innego bana tego "admina" co prawda ban słuszny ale z jakim powodem. (Nie wiedziałam że to właściciel serwera + ta kultura) Wszystko wszystkim ale maksymalne przegięcie choć by nie wiem co ale powinien czegoś takiego się dopuścić. http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=4979 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 9 Lutego 2016 #395778 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Hmm.. ładną wizytówkę sieci wystawia. Chyba poczuł władzę za bardzo... nie chce być nadgorliwy ale http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=4966 Prócz tego sa inne obraźliwe, które nie informują o niczym banowanego. Nie sądzę by działał na korzyść, a wręcz przeciwnie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 9 Lutego 2016 #395954 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Ktoś sie zajmie tym adminem? /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 9 Lutego 2016 #395955 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry! Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi