minejasu Napisano 9 Lutego 2016 #395666 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Nick: Jasiu Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):Doskonaly Znajomość AMXX (W skali 1-10):7/10 Staż w CS-sie:7 lat w csa gram Steam / NonSteam:Nie mam steama Dlaczego Ty:Chcial bym miec admina bo juz mialem na wielu serwerach chcialbym jeszcze zdobyc na tym serwerze Mogl byl oplacac admina Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:po szkole o godzinie 14,12 Kontakt:669458036 Link do GameTracker'a: 487Jasiu 3193 77.23 0.69 _________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 9 Lutego 2016 #395684 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Grasz od 3/4 dni na serwerze. Nie znamy Cie za bardzo Nie zgłaszałeś na U@ Spamowałeś mi na U@ bez sensownymi wiadomościami. NA NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 9 Lutego 2016 #395701 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 na NIE - widziałem Cię może ze dwa razy na serwerze (wg GT 4 dni w ciągu ostatniego miesiąca) - uzasadnienie mnie jakoś nie przekonuje - amx 7/10 wątpie (niech wyżsi Cię przepytają, bo nie wierzę) - ludzie nie znają Cie na serwerze - nie zgłaszasz - wysyłasz głupie wiadomości na u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 9 Lutego 2016 #395717 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Rowniez na nie -slaba aktywnosc na serverze -brak kultury -spam -doswiadczenie w byciu adminem Doskonale? a moze zadne? -Jak napisal kolega wyzej takze watpie w taka znajomosc amx. -Konto pod podanie 1 post do tego dzisiaj zalozone konto. -Pograj daj sie poznac innym. -Lamiesz regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 9 Lutego 2016 #395776 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Grasz dopiero od 4 dni a i twoja aktywność jest marna, pograj trochę z nami, daj się poznać i zapraszam ponownie za 14 dni. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi