Gość Guest Napisano 23 Lipca 2014 #182714 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Data i godzina zdarzenia: 23-07-2014 11:15 Nick admina/gracza, który zawinił: Maxi King Dowody:http://speedy.sh/ntnPy/Maxi.jpg Świadkowie: ss jak i demko można zobaczyć ile razy pisze się na u@. i 0 reakcji ;/ .. Uzasadnienie: proszę obejzeć .. de_westwood 23-07-2014 11:15 ... Proszę o to czas... 2.50-3.15.. Admin 0 reakcji. gracze hurtowo pisza.. aby ogarna.. i kazał robić cele a nie sie ganiać graczom.. ALe ja kwidać.. mało skutecznie.. Podam jeszcze przykładowo.. 7 minute. można by było ogarnąć ping ale to juz taka pierdoła.. Nie wiem czemu mi nie pokazuje zielonego koloru jak ogladam.. Nie wiem czy w 12.25minucie.. gracz pisze na zielono czy zulto.. ale pisze o graczu z wh.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 23 Lipca 2014 #182732 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 więc wstaw to demko i podaj czasy kiedy zainistała sytuacja z brakiem reakcji admina sory morderca ale nie bede ogladal calego demka na ostatnie 2 minuty gry które dotycza skargi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 23 Lipca 2014 #182942 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Z adminem zostanie przeprowadzona rozmowa , zobaczymy co ma na swoje usprawiedliwienie i wyciągniemy konsekwencje , na demku dobrze widać brak reakcji i zainteresowania ze strony admina .Na takie wybryki nasz serwer nie możne sobie pozwalać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 23 Lipca 2014 #182943 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi