Gość Guest Napisano 23 Lipca 2014 #182641 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Nick: Kwany Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem): Bardzo dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10):6/7 Staż w CS-sie:No Już dobre 6 lat Steam ID: Nie mam Steama Non-steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27020/top_players/?query=Kwany&Search=Search Godzina Lecz jak wczoraj grałem o 1 w nocy to all przez mikro gadali przeklinali I co tak servera ma się rozwijać ?? Ja bym to ogarnął Dlaczego TY .!:Ponieważ na servie nie ma Kultury dzieci gadają przez Mikro Grają na czitach ,A ja Bym to ogarną Mam doświadczenie W byciu Adminem Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Na Cs'a Około 4-5 godzin Kontakt: GG:49864330 Oczywiście TS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 23 Lipca 2014 #182649 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Niestety godzina na serwerze to za mało + NS Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi