Gość Guest Napisano 23 Lipca 2014 #182622 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Nick: Adisss:D Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): a więc: miałem admina na 2 sieciach już upadłych nie będę wymieniał na jakich bo to będzie reklama. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/7 Staż w CS-sie: jakieś 2 lata na steam i 1 na non steamie. Steam / NonSteam: steam Dlaczego TY .!: ponieważ mam doświadczenie w byciu adminem, na waszym serwerze dd2 grałem jakieś 2,5 roku temu i postanowiłem tym razem się zarejestrować na waszym forum i spróbować swoich sił na waszym serwerze i od razu mówię że to konto nie było robione specjalnie dla podania na admina!! , a aktywność na forum na pewno nadrobię Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: żeby tylko nie skłąmać to jakieś 6(h) dziennie. Kontakt: 50878320 o to moje gg możecie pisać jestem do waszej dyspozycji od 8:00 do 21:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 23 Lipca 2014 #182623 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Konto do podania Daj się bliżej poznać... Zresztą masz dopiero niecałe 6H przegrane na serwerze, a wymagania są CO NAJMNIEJ 80H... Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 23 Lipca 2014 #182635 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:http://www.gametracker.com/player/Adisss%3AD/80.72.43.106:27027/ 6h.. Zarty Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi