Gość Guest Napisano 22 Lipca 2014 #182447 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Nick: (L) Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): spore Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: Okolo 7 LAt Kocham ta gre:P Link do GT:https://www.gametracker.com/player/%28L%29/80.72.43.106:27027/ Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Ponieważ jestem na serwie a Kiedy jestem nie ma admina a nie raz graja odpalency i wtedy kazdy ucieka jak i rana nie raz Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-7 H Zalezy Kontakt:Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 22 Lipca 2014 #179916 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Jak najbardziej na TAK! -Ogarnia -Steam -Wiek -Zgłasza na u@ -Aktywny Popraw forum troszkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papi Napisano 22 Lipca 2014 #182450 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 - Konto na forum zrobione dla podania - Słaba aktywność na serwerze w tygodniu Jestem na NIE. Za chwile dodam jeszcze screeny wnoszące coś do podania w/w gracza. Jednak nie wrzucę bo steam zrobił mi tak małe zdjęcia (nie wiem czemu), że nic nie widać na nich. Lecz gracz spamuje na U@ tym, że złożył podanie i wypytuje się admina czy się wypowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lipca 2014 #182453 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Konto na forum zrobione dla podania Sorry ze w swoim podaniu sie wypowiadam ale ,mialem konto zapomnialem passow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lipca 2014 #182518 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Jestem na NIe: -Nie widziałem cie ostatnio -konto do podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lipca 2014 #182531 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Podszywanie się pod innych graczy. Multikonto. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362156 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o Admina ONLY DD2" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi