Gość Guest Napisano 22 Lipca 2014 #182441 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 czesc. dzis wieczorem zrobiono mi ss. Lecz niestety nie mam ich w folderze cstrike ani zadnym innym. Prosze o sprawdzenie mojego demka na serverze .. na mapie fy_pool_day . . Mam nadzieje ze administracja posluzy sie HLTV i kopia screen log i wyjasni cala sprawe. Czy ja mam bug czy wy. Bo niestety nie mam tych ss. I nie piszcie zbednych komentarzy typu oszukuje.. widac ze chce cos ukryc. Poprostu nie mam ich w folderze cstrike. Posluzylem sie wszytskimi poradnimi jak znalzezc ss ale nic nie pomoglo. Prosze obejrzec HLTV i posluzyc sie screen log. Moj nick podczas gry to Mateusz HLTV : http://www.disconnect.pl/demos.php?id=1501 Dema nagrane w dniu: 22-07-2014 MAPA fy_pool_day Nawet wycinek z konsoli nie działa. eh... czekam na wyjasnienie sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 22 Lipca 2014 #179925 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 dubel /kosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 22 Lipca 2014 #179926 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi