Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Odwołanie od bana "won"

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

1. Nick z TS:2Fast4You

2. Kto zawinił / problem:Badek

3. Opis sytuacji / problemu:Byłem na ts i graliśmy w chińczyka na kurniku z Zgrywkiem, Easym, Neq i Kasią. Badek się wkurzył bo każdy się z niego śmiał że przegrał bo wcześniej powiedział że wygrał kilka razy z Kasią. )(Ale to nie o to chodzi) Easy wyzwał kasię i ja do Badka napisałem że on ją wyzwał i 15 minut później wyszedłem z ts. Wbijam teraz a tu ban na 2 dni z powodem "WON" Dostanę ub ?

Gość Guest

Siedziałem na kanale i według mnie pierscionek nikogo nie prowokował , każdy każdego tyrał po koleżeńsku , nie wiem za co dostał bana ale Baduś mógłby chociaż mu dać konkretny powodzik.

zgrywek, dnia 22 Lip 2014 - 23:15, napisał:snapback.png

Siedziałem na kanale i według mnie pierscionek nikogo nie prowokował , każdy każdego tyrał po koleżeńsku , nie wiem za co dostał bana ale Baduś mógłby chociaż mu dać konkretny powodzik.

Wchodzę na kanał i powiedziałeś, że on prowokował. Teraz na forum zmiana zdania?

Hmmm fajnie fajnie , biłeś , poobrażałeś go , dałeś mu bana i wyszłeś. Nie chce się narażać tobie Badusiu ale ja się nawet nie odzywałem.

Gość Guest

Co ??? kogo niby prowokowałem ?  Siedziałem na kanale z Zgrywkiem, Kasią, Easym, Neqem i nikogo nie prowokowałem wbiłeś na kanał i zacząłeś mi po rodzicach ciskać to co nie miałem ci nic odpowiadać ?

• Premium

Co ??? kogo niby prowokowałem ?  Siedziałem na kanale z Zgrywkiem, Kasią, Easym, Neqem i nikogo nie prowokowałem wbiłeś na kanał i zacząłeś mi po rodzicach ciskać to co nie miałem ci nic odpowiadać ?

Tak oczywiście. Zwołaj jeszcze sąsiadów, żeby dali takie informacje. Powód jest jasny.

Dam Ci ub, ale jeżeli jeszcze raz usłyszę bluzgi i prowokacje skierowane w moją stronę, to już nie wejdziesz na tsa.

Wchodzę na kanał i powiedziałeś, że on prowokował.  Wcześniej zaczął mnie tyrać, a ja jego kolegą nie jestem. Teraz na forum zmiana zdania?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...