Gość Guest Napisano 22 Lipca 2014 #182432 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 1. Nick z TS:2Fast4You 2. Kto zawinił / problem:Badek 3. Opis sytuacji / problemu:Byłem na ts i graliśmy w chińczyka na kurniku z Zgrywkiem, Easym, Neq i Kasią. Badek się wkurzył bo każdy się z niego śmiał że przegrał bo wcześniej powiedział że wygrał kilka razy z Kasią. )(Ale to nie o to chodzi) Easy wyzwał kasię i ja do Badka napisałem że on ją wyzwał i 15 minut później wyszedłem z ts. Wbijam teraz a tu ban na 2 dni z powodem "WON" Dostanę ub ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 22 Lipca 2014 Premium #182443 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Smutne, wydaje mi się, że nie dostaniesz UB Pierścionek. Musisz przemyśleć swoje zachowanie. a I masz multi konto na forum. Zaraz się tym zajmę. Dzięki, że mi przypomniałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 22 Lipca 2014 #182467 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Sprawa z jego drugim kontem na forum była wyjaśniana, zresztą gracz pisał jakiś czas temu przywitanie. Przedstaw graczowi za co dostał bana, bo cały czas się o to ubiega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 22 Lipca 2014 Premium #182471 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Siał za plecami ferment i prowokował ludzi na kanale. Myślę, że wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lipca 2014 #182476 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Siedziałem na kanale i według mnie pierscionek nikogo nie prowokował , każdy każdego tyrał po koleżeńsku , nie wiem za co dostał bana ale Baduś mógłby chociaż mu dać konkretny powodzik. zgrywek, dnia 22 Lip 2014 - 23:15, napisał: Siedziałem na kanale i według mnie pierscionek nikogo nie prowokował , każdy każdego tyrał po koleżeńsku , nie wiem za co dostał bana ale Baduś mógłby chociaż mu dać konkretny powodzik. Wchodzę na kanał i powiedziałeś, że on prowokował. Teraz na forum zmiana zdania? Hmmm fajnie fajnie , biłeś , poobrażałeś go , dałeś mu bana i wyszłeś. Nie chce się narażać tobie Badusiu ale ja się nawet nie odzywałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lipca 2014 #182477 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Co ??? kogo niby prowokowałem ? Siedziałem na kanale z Zgrywkiem, Kasią, Easym, Neqem i nikogo nie prowokowałem wbiłeś na kanał i zacząłeś mi po rodzicach ciskać to co nie miałem ci nic odpowiadać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 22 Lipca 2014 Premium #182478 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Co ??? kogo niby prowokowałem ? Siedziałem na kanale z Zgrywkiem, Kasią, Easym, Neqem i nikogo nie prowokowałem wbiłeś na kanał i zacząłeś mi po rodzicach ciskać to co nie miałem ci nic odpowiadać ? Tak oczywiście. Zwołaj jeszcze sąsiadów, żeby dali takie informacje. Powód jest jasny. Dam Ci ub, ale jeżeli jeszcze raz usłyszę bluzgi i prowokacje skierowane w moją stronę, to już nie wejdziesz na tsa. Siedziałem na kanale i według mnie pierscionek nikogo nie prowokował , każdy każdego tyrał po koleżeńsku , nie wiem za co dostał bana ale Baduś mógłby chociaż mu dać konkretny powodzik. Wchodzę na kanał i powiedziałeś, że on prowokował. Wcześniej zaczął mnie tyrać, a ja jego kolegą nie jestem. Teraz na forum zmiana zdania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 22 Lipca 2014 Premium #182481 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi