Cowboy Napisano 8 Lutego 2016 #395598 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Nick: Chef Villy Wiek: 32 lata Doświadczenie (w byciu adminem): Bardzo dobre ponieważ miałem już kiedyś Admina na tej serwerowni jka był jeszcze Consecuente tak jak i teraz jest aquax mój stary ziomek i wielu innych sprawowałem się bardzo dobrze Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: Oj bardzo sporo od 1.5 Steam / NonSteam: Oczywiście że Steam Dlaczego Ty: Myślę że nadaję się na to stanowisko miałem już Admina na tej serwerowni na kilku serwerach tak jak i kiedyś miałem na tej serwerowni Grafika wielu graczy mnie pamięta . Niestety przez jakiś czas nie mogłem grać z powodów rodzinnych nie będę tego opowiadał Kilku starych bywalców wie o co chodziło ale teraz zostało wszystko rozwiązane . Ja jako Admin sprawowałem się bardzo dobrze grałem często Nockami gracze nie narzekali byłe świetna no i oczywiście czysta gra jak wbijał jakiś odpalony to oczywiście od razu został za to ukarany . Na demka oczywiście zawsze były konkretne odpowiedzi i oczywiście nie było żadnych spin i takich innych . Na tej serwerowni grałem dosyć sporo czasu i miałem oczywiście wielu zaufanych ziomali tak jak i gracze uwielbiali ze mną grać to tyle z mojej strony nie będę się rozpisywał bo to nie jest jakaś opowieść o dawnych czasach tylko Podanie O przyjęcie mnie na stanowisko Admina Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Od 3 godz. Do 8 godz w porach wieczornych jak i nocnych Kontakt: Oczywiście Steam Pw na forum Jak i na facebook tylko dla zaufanych graczy jak i Administracji A Steam podam po rozpatrzeniu mojego Podania Proszę o pozytywne rozpatrzenie mego Podania Z powarzaniem : Cowboy oraz Chef Villy Oto link do gt : gram od dziś ponieważ powracam więc nie ma z byt wiele: http://www.gametrack...uery=Chef Villy Steam Id STEAM_1:1:115203813 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaV997 Napisano 8 Lutego 2016 #395611 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Jestem na tak. Kulturalny i pomocny. Admin grający wieczorami się bardzo przyda, ponieważ dostawałem informacje, że czasem po 1 wchodzą cziterzy i nie ma kto banować. Admina już miał kiedyś, więc ma doświadczenie. Nie widze przeciwskazań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suS Napisano 10 Lutego 2016 #396483 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Poczekałem z wypowiedzią od kiedy mnie powiadomiłeś o podaniu i widzę że nadal nie wchodzisz na serwer, nawet po złożeniu podania. 30 minut w ostatnich 7 dni to kpina troszkę, a widzę Cię na Cs;ie codziennie. Brak aktywności, jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grio2 Napisano 10 Lutego 2016 #396485 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi