Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Ranking

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Witam, od dawna jestem w top 15 (COD MOD 400 lvli) przedwczoraj sprawdziłem ranking ( wpisując /top15) byłem 10 miałem 999/681 Od przedwczoraj dość długo grałem a dalej jestem 10 i mam 999/681 . Wpisując /rankstats pokazuje mi że mam 150/40.

Obecnie wpisując "top 15" pokazuje mi że jestem 13 a wpisując "rank" że 48.

Gość Guest

Mam ich poprostu dosyć kurw* osoba zajmująca sie tym serwerem ma wszystko w dupie.

Sorry ale musialem bo to sie inaczej okreslic nie da.

Bluzzers człowieku skończ... Twoje gadanie jest bezsensu na serwerze jest co chwile coś robione, albo rozmawiam o serwerze z H@, który zajmuje się 400... Ty myślisz, że wszystko można zrobić tak po prostu.

Co do rankingu po zresetowaniu go się zobaczy, czy dalej będzie błąd.

Gość Guest

EvO Nie Przejmuj się tym On Pewnie nie ma pojęcia co to Jest "Zrobienie servera i nim się opiekowaniem" A z tym jest w Chu* Roboty To nie jest tak od razu op siup więc Bluzerrs Ogarnij się Z tymi Wyzwiskami na H@ Servera , jak jesteś taki mądry to weź Sam Zrób sb server i go postaw dzięki pozdrawiam :D 

@Del Na serwer wchodzą teraz takie mniejsze poprawki, ponieważ nie ma większych kłopotów. Niektórzy gracze wyszukują "dziury w całym".

Temat zamykam bo nie ma co dłużej go ciągnąć. Na serwer właśnie został wprowadzony reset lvl i nowa premka. Stopniowo być może będą wgrywane różne nowe dodatki.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

q0ej.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...