Gość Guest Napisano 21 Lipca 2014 #181957 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Twój nick podczas gry: baLu[.Hax?]-Bania ^^ Godzina, data zdarzenia: 23;10 21.07.2014 Mapa: Inferno na dm STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 0 : 28632428 Uzasadnienie: Jak to możliwe że za siedzenie na balkonie i zabijanie an tym dedmecz czy mam bana i to na wszystkich serwach.. co mogę więcej pisać proszę o unbana [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 6 days , 23 hours , 59 minutes and 6 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : baLu[.Hax?]-Bania ^^ [AMXBans] Reason : ' CheatScript ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 28632428 ' [AMXBans] Your IP : ' 178.43.84.177 ' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 21 Lipca 2014 #181959 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Hmm zbanował Cię plugin na serwerze, który wyłapuje takie czity. Myślę, że dalszego komentarza nie trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lipca 2014 #181961 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Hmm zbanował Cię plugin na serwerze, który wyłapuje takie czity. Myślę, że dalszego komentarza nie trzeba. ale jakie czity jak ja nic nie mam na ffa gram już rok ss miałem pare razy robione i nic... chyba wyjaśnienie by sie przydało bo nie wiadomo skąd ban bo za nic , że mam skrypta na bany hop ? i za to ma banować chyba to troche nie porządku co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 21 Lipca 2014 #182047 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 ban zostaje odczekaj kare zrób reinstal csa i graj na podstawowym configu bez bajerków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 21 Lipca 2014 #182049 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi