Gość Guest Napisano 21 Lipca 2014 #181598 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Nick :KoMuNa Data ( Od kiedy do kiedy ) : Nie wiem dokładnie. Powód ::Wiem,że dopiero dzisiaj wróciłem z morza,ale byłem tam i miałem laptopa i zgubiłem modem do internetu.Prosiłbym o zrozumienie,że musi mi on dojść jak ktoś np. znajdzie,albo nowy będę miał.Proszę o zawieszenie mi narazie administratora,a jak wrócę to znowu będę się starał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 21 Lipca 2014 #181601 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 narazie potraktujemy jak urlop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 21 Lipca 2014 #181602 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi