dobry_buszek Napisano 18 Kwietnia 2016 #423852 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Nick: I Just Wanna Chill oraz Introstan Wiek: 23 Doświadczenie (w byciu adminem):na kilku sieciach w tym H@ oraz wlasciciel ;] Znajomość AMXX (W skali 1-10):8/9 musialbym przypomniec sobie ustalanie cvarow + konsole spawnow Staż w CS-sie:8 lat Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty:dosc mysle ze czesto gram a obecnie az do niedzieli jestem na urlopie:) wiec mam sporo wolnego czasu poza urlopem tez gram wiec spokojnie Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:jakies 3h? to tak najmniej;] Kontakt:steam;] http://www.gametrack...query=Introstan http://www.gametrack...ust Wanna Chill @@Rekinek na 2 nickach 130h w wymaganiach jest 100h? 14 dni..12 minelo? zaczalem urlop wiec gram..i gram chcialem pomoc;] ale jak uwazasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Busz Napisano 18 Kwietnia 2016 #423887 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Jestem na tak. -Zaczął grać częściej -Kulturalny, nie stwarzający problemów -Spełnia wszystkie wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekinek Napisano 18 Kwietnia 2016 #155219 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Panie Introstan kolejne podanie może Pan składać 14 dni od daty odrzucenia poprzedniego podania. troszkę mało tych godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vaster00 Napisano 18 Kwietnia 2016 #423976 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Jestem na wielkie TAK ! - Kolega ogarnięty - Kulturalny - Dużo gra - Nie wyzywa, obraża ani nic z tym rzeczy - Pozytywny chłopak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franio i Gwiazda Napisano 18 Kwietnia 2016 #423988 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 tez jestem na tak godzinki ma widuje na servie spoko ziomek każdemu trzeba dać szanse jak jest ogarnięty no i mikro ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mała Napisano 19 Kwietnia 2016 #424228 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Jestem za daniem Ci szansy, przyda się dodatkowa para rąk do pracy. Mam nadzieję, że jeśli zostaniesz przyjęty dobrze sprawdzisz się w roli admina i nie odejdziesz po miesiącu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 19 Kwietnia 2016 #424293 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Znam Cię z servera, nie widzę żadnych przeszkód. Dobra aktywność, bez spiny, kolejne ręce do pomocy się przydadzą. Powodzenia, na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 20 Kwietnia 2016 #424481 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 @@dobry_buszek Mam nadzieję, że Twoja aktywność po urlopie będzie przynajmniej w stopniu zadowalającym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 20 Kwietnia 2016 #424482 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi