Skocz do zawartości

Kilka propozycji

Milek :D

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich , wiem że jest inny temat do propozycji ale jest zamknięty więc piszę tu bo moim zdaniem przydało by się kilka zmian na serwerze no ale zobaczymy co wy o tym myślicie . A więc tak :

1. Myślę że na serwerze jest zbyt dużo takich dużych map jak np : lidl , rio , kabul 32 itd . zacząłem grac na tym serwerze i widzę że nie gra tam jak na razie zbyt dużo osób i gramy sobie np w 4 a tu vote i w vote są same mapy gdzie na min 10 osób . Tak więc proponuję dodać więcej mniejszych map typu snow, pool_day i pozostawiać takie podstawowe mapy : nuke dusty , inferno i oczywiście inne znane a reszte wyrzucić ( jeśli przejdzie to mogę wrzucić propozycję map i wtedy najwyżej czerwoni będą decydować )

2. Skoro jestem już przy vote to co myślicie żeby wgrać zwykłe vote a nie takie które zmienia mapę za 4 a czasem nawet za 6 razem , to w sumie w niczym nie przeszkadza ale takie zwykłę było by lepsze moim zdaniem .

3. Multi JUMP - moim zdaniem jest to bez sensu , ponieważ gość który jest ogarnięty i potrafi tego używać napieprza po całej mapie jak na SH i praktycznie nie idzie go zabić więc kosi po kolei i gracze w końcu opuszczają serwer .

4. Włączyć komendy takie jak : /HP , / ME

5.  Z racji tego że na innych serwerach często jest ful można było by zrobić przekierowanie na 4FUN , tak że w czasie gdy np na dd2 był by ful i gracze by wchodzili rzucało by ich na 4 FUN  , zawsze było by więcej osób .

6.  HLTV - tu chyba nie ma się w czym rozpisywać .

7.  Zmiana tej patelni zamiast noża np na jakiś nóż z globala czy coś innego tylko nie patelnie , bo ona zasłania pół ekranu .

8.  Rangi - myślę że można by było zamiast rang wieśniak itd . zrobić inne rangi z innymi przedziałami i bardziej takie oryginalne bo takie są na większości 4FUN .

9. Nie wiem co jest ze spadochronem ale jeśli leci się z dużej wysokości to spadochron prawie nie działa a jak działa to i tak przy lądowaniu bierze hp . Myślałem że tylko ja tak mam ale pytałem kilku graczy i też tak mieli . Więc trzeba jakiś inny plugin wgrać i będzie dobrze .

10 . Zapisywanie zabójstw na nick a nie na ID , czy steam ID . Wydaje mi się że tu jest jasne .

11.  Rezerwacja na nick . Każdy miał by swoje konto do dyspozycji i nie bał by się że ktoś mu się włamie i np zniszczy rank .

12.  Asysty -  jeśli ktoś strzela w przeciwnika i nagle ktos mu go dobije no to obaj dostają fraga oczyiście tylko w tabeli wyników .

13.  Medale na koniec mapy i rank medali bo jest to 4FUN więc dobrze by było .

No a po za tym to serwer mi się podoba mam nadzieję że gracze będą się wypowiadać i wspólnie wszyscy dojdziemy do porozumienia . Wszystkie pluginy mogę podać w razie gdyby opiekun miał jakieś problemy ze znalezieniem , rangi mam rozpisane więc będę śledził temat i na bieżąco odpisywał . Myślę że rzeczy które wymieniłem trochę urozmaicą grę i ją ułatwią.  To wszystko z mojej strony , czekam na opinie graczy .

To tak:

1.Nie opłaca się teraz wgrywać, ze względu na ruletkę.. Ale no by było lepiej gdyby właśnie usunąć tego maxspeeda z ruletki, Boga itp. By się wgrało te mapki.

2. EDIT: No to w takim bądź razie tak. xD

3.Dobre jest. To jest unikalny 4fun, a na 4funie gra sie dla funu, więc raczej jest git.

4.Tak.

5. Nie opłaca się, gracze chcą pograć na dd2 i będzie cały czas przenosiło na 4funa. Troche słabo.. By się gracze denerwowali i by w końcu na inny serwer poszli.

6.Tak.

7.Nie, nie, nie! To nie jest go... Tylko 1.6 gdzie mamy jeszcze dwa mody z takimi serwerami to tam masz wszystko dosłownie z globala. Ta patelnia jest dobra i nie zasłania pół ekranu.

8.Był taki temat gdzie napisałem to, ale byś musial wymyślić jakieś fajne rangi.

9.Zmienić spadochron z tego co jest na ten: http://www.csplugin.com/2012/09/cs-1-6-yarasa-kanatli-parasut.htmllepszy, unikalny.

10.Hmm, można.

11.Nie opłaca się, bo jest mało graczy narazie. Ale potem można by było takie coś dodać i to by było płatne.

12.Tak.

13.Tak.

Dobra poprawiłem drugi punkt.

w 2 chodzi mi o to że jest vote i najpierw grace głosują pierwszy raz potem odpadaja mapy na które nikt nie głosowałi głosowanie jest 2 raz i potem 3 aż zostanie 2 mapy albo na którąś z map padnie więcej niż 50 % głosów trochę bez sensu .

CO do 5 masz rację ale mi chodzi żeby przenosiło tylko jak jest ful na serwerze bo w tedy i tak gracze nie wejdą a mogli by przez chwilę zagrać na 4FUN niż żeby czekali a jeśli zwolni się miejsce to gracze pójdą na dd2 o to mi chodzi

Rangi napiszę w najbliższym czasie .

1. Mapy, które obecnie są wgrane wystarczą, a jak admin jest na serwerze, a jest mało graczy poproście go o zmianę mapy na u@

2. Nie wiem czy się opłaca :) 

3. Masz rację. Gracz, który ogarnia BH i no powiedzmy, że dobrze strzela "psuje" trochę rozgrywkę 

4. Zgadzam się. 

5. Tu jest problem. Bo widzisz nie każdy chcę grać na danym serwerze, ale jak już dajmy na to chce wejść na odd2, to trochę denerwuje jak go przenosi na inny serwer ;) 

6. Tu też się zgadzam. 

7. W sprawie tej patelni masz rację, nie dość, że zasłania pół ekranu to jeszcze dziwnie to wygląda :D 

8. Zmiany rang są całkowicie niepotrzebne, te które są teraz niech zostaną, a i @@heaVeN. napisał temat o nich. 

9. Też tak mam, że jeżeli skoczę z większej wysokości i otworzę spadochron odpiera mi HP jak wyląduje, na mapie cs_alpin czy jakoś tak, dzieje się tak właśnie 

10. Można byłoby zrobić. :) 

11. Nie potrzeba. Mało graczy jest i póki co nikt się nie skarżył. 

12. Można dodać. 

13. Szczerze. Nie wiem po co to. :S 

Teraz czekamy na wypowiedź @@Malu lub @ :) 

1. Kwestia map jest sprzeczna, zostańmy przy tych

2. Galileo jest bardzo rozbudowane, nie ma sensu zmieniać

3. Przyciąga graczy, zostawimy 

4. wgrane 

5. Wkurzałoby graczy, jeśli ktoś chce grać na dd2 to i tak będzie tam oczekiwał na slota, przyniosłoby odwrotny efekt 

6. zgłaszałem już do 1s1k i są jakieś błędy, popracuje przy tym

7. Nowym graczom się podoba ale jeszcze przedyskutuję tą kwestie z innymi 

8. nie ma problemu tylko potrzebuje fajnych i sensownych propozycji, dostałem jedną ale nie odpowiadała dosyć

9 zmienione na nowy 

10 zabójstwa do ranku czy do rang? 

11 kradzieże nicków, zapomniane hasła, masa problemów, wystarczy zgłosić się do s@, ops po hasło na nick

12 asysty są włączone a mało tego są włączone zemsty czyli jeśli Antek zabije Gienka a w następnej rundzie Gienek Antka to Gienek dostaje dodatkowego fraga. Punkty dodawane są po zakończeniu rundy a nie bezpośrednio po fragu

13 popracuje teraz nad tym i zobaczymy efekty, może będą medale do wymiany na vip

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...