Gość Guest Napisano 20 Lipca 2014 #181311 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 Twój nick podczas gry:[PPG]DaMia^n Godzina, data zdarzenia:19:05 Mapa:de_inferno STEAM_ID / IP:STEAM_0 : 0 : 1970922153 Uzasadnienie:Wystaw Scrany Demko w Załączniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 20 Lipca 2014 #181312 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 Czekam na twoje ss i link do nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lipca 2014 #181355 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 Czekam na twoje ss i link do nich ja wogóle nie mam cheatów i wogóle bardzo mi się podoba serwer UB proszę ale jaki ss mam wstawić byle jaki czy jaki ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 20 Lipca 2014 #181359 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 5 screenów w formacie TGA, znajdziesz je w folderze cstrike pod nazwą halflife00, halflife01 etc. Zdjęcia możesz otworzyć programem IrfanView lub Picasa. Wrzucenie ssów to jedyna szansa na otrzymanie UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lipca 2014 #181361 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 5 screenów w formacie TGA, znajdziesz je w folderze cstrike pod nazwą halflife00, halflife01 etc. Zdjęcia możesz otworzyć programem IrfanView lub Picasa. Wrzucenie ssów to jedyna szansa na otrzymanie UB. ale ja nie mam ss z waszego serwa nierobiłem ale sprawdze ten co mi podałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lipca 2014 #181364 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 5 screenów w formacie TGA, znajdziesz je w folderze cstrike pod nazwą halflife00, halflife01 etc. Zdjęcia możesz otworzyć programem IrfanView lub Picasa. Wrzucenie ssów to jedyna szansa na otrzymanie UB. eee a do kiedy ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 20 Lipca 2014 #181366 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 masz 24 godziny na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lipca 2014 #181400 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 masz 24 godziny na to to do kiedy 24:00 godziny odkąd dostałem bana czy odkąd to napisałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 20 Lipca 2014 #181405 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 24h czyli masz do jutra do 19:18... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lipca 2014 #181651 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 24h czyli masz do jutra do 19:18... błagam proszę weźcie mnie UB bo ja nie mam czitów naprawdę ja nie mam ss z waszego serwa proszę błagam o UB bardzo mi się podoba was serwer i powińniścię sprawdzać ludzi na spekcie czy mają czity taka rada proszę o UB proszę jestem przyjaznym człowiekiem ja nie umiem nawet zainstalować czitów bo ja nie posiadam czitów czity mi są niepotrzebne ja nie rozumiem ludzi którzy je mają poco sobie psuć rozgrywkę proszę błagam jak bym miał czity to chyba w ogóle się bym nie zarejestrował na forum i prosił o UB prosze o UB od banujcie proszę błagam bardzo fajny serwer to jest proszę będę wdzięczny i bardzo szczęśliwy nierobiłem ss z waszego serwa proszę UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lipca 2014 #181652 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 błagam proszę weźcie mnie UB bo ja nie mam czitów naprawdę ja nie mam ss z waszego serwa proszę błagam o UB bardzo mi się podoba was serwer i powińniścię sprawdzać ludzi na spekcie czy mają czity taka rada proszę o UB proszę jestem przyjaznym człowiekiem ja nie umiem nawet zainstalować czitów bo ja nie posiadam czitów czity mi są niepotrzebne ja nie rozumiem ludzi którzy je mają poco sobie psuć rozgrywkę proszę błagam jak bym miał czity to chyba w ogóle się bym nie zarejestrował na forum i prosił o UB prosze o UB od banujcie proszę błagam bardzo fajny serwer to jest proszę będę wdzięczny i bardzo szczęśliwy nierobiłem ss z waszego serwa proszę UB proszę o rozpatrzenie mojej prośby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 21 Lipca 2014 #181658 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Na litość nas nie weźmiesz. Możesz zrobić 100 reklam własnoręcznie i dostaniesz UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 21 Lipca 2014 #181659 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi