Gość Guest Napisano 20 Lipca 2014 #181196 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 Data i godzina zdarzenia: przed chwilą, powód braku czasu niżej -,- Nick admina/gracza, który zawinił: nie mam pojęcia, gdyż to jest jedyne forum, gdzie nie jest podany link do AMXBANSA Dowody: hltv.. Świadkowie:hltv.. Uzasadnienie: info od boga, że niby mam norecoil? nie wiem kto Cię wziął na Tą posadę, jeśli norecoila od recoila m4 nie umiesz odróżnić EDIT: odbyło się to na DD2+DM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 20 Lipca 2014 #181201 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 na admina wziął go właściciel sieci jest to sobie taki fajny pluginek który wyłapuje skrypty )) zatem bez UB a skarga na plugin hmm cięzko mi to rozpatrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 20 Lipca 2014 #181202 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi