Gość Guest Napisano 20 Lipca 2014 #181085 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 Nick: nicewOw <3 Wiek: 15 w tym roku Doświadczenie (w byciu adminem): 9 Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 7lat Steam ID: STEAM_0:1:59042933 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: nie wiem jak to dodać ;/ Dlaczego TY .!: Chciałbym zostać adminem na tym serwerze iż bardzo często jestem na serwerze. A adminów jest na serwerze bardzo mało jedynie widziałem 1 admina. Na serwerze lata dużo chiterów i chciałbym temu zapobiec aby inni gracze tego serwera mieli miłą grę. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 5-7h zależy jak mi się chce ale tak to po 5h Kontakt: STEAM: przypau/nicewOw <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 20 Lipca 2014 #181089 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 Gracz pomylił serwery, i poprosił o przeniesienie do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 20 Lipca 2014 #181091 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 Hmmm, jakby to powiedzieć... Konto praktycznie do podania... Przypau... Piszesz, że bardzo często jesteś na serwerze, choć ja Cię praktycznie nie widuje (coś mi ten nick ze steam mówi, poznaje po avatarze), Zresztą do admina wymagany jest wiek +16 lat, a Ty masz 14, więc ... No wybacz, ale jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi