BLACHORYTMIK Napisano 8 Lutego 2016 #395276 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Wzór skargi (data i godzina): 08.02.2016 - 14:39:54 Nick admina/gracza, który zawinił: Kojotti / Nice Hax Huh :v (Thiz) Dowody: BLACHORYTMIK : boty lvl hard Kojotti / Nice Hax Huh :v : grzeczniej prosze BLACHORYTMIK : boty vl hard Kojotti / Nice Hax Huh :v : widze, ze nie dociera BLACHORYTMIK : idz tam sklej haha smeiszny jestes [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'SKLEJAM I odpocznij ' [AMXBans] Dlugosc bana: '3 godzin' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:33675886' [AMXBans] Twoje IP: '195.116.158.119' [AMXBans] =============================================== Jak trzeba to moge ss wstawic ale mysle ze admin nie zaprzeczy temu ;D Świadkowie: To bylo na dm Uzasadnienie: Za napsianie "boty lvl hard" po tym jak ludzie na dm kampili na respie ( troche dziwne na dm kampic resp) . Admin cos tam naskrobal zeby grzeczniej ale nie da sie grzeczniej juz - przynajmniej wedlug mnie. Przeciez to nie jest kamp match ja rozumiem ze nie kazdy wie na jakim serwie gra no ale bez przesady;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 8 Lutego 2016 #395295 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Wycinek z konsoli nie jest zbytnim dowodem. Ss'y by się przydały. Swoją drogą ponoć to nie pierwszy raz takie odzywki do admina/gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLACHORYTMIK Napisano 8 Lutego 2016 Autor #395302 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Ale kiedy to bylo...... Wiec nie musisz podkreslac ze kiedys tam mialo cos miejsce. http://www54.zippyshare.com/v/f25JDhlU/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Lutego 2016 #395308 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Ja zbanowałem gracza. Faktycznie to nie jest pierwszy raz jak się odnosisz w taki sposób do Adminów lub graczy, a tak czy siak na serwerze obowiązuje kultura. Mogłeś napisać na u@ kto kampi i zapewne bym się nim zajął lub inny admin, który był w tym czasie na serwie (dupadupa, NaNa) A takie teksty "sklej" itp to chyba nie na miejscu były. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 8 Lutego 2016 #395313 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Jako świadek zdarzenia mam prawo do wypowiedzi. Też irytuje mnie to, jak gracze kampią, ale to nie jest od razu powód aby "pisać takie bzdury" na czacie. Poniosło Cię dosyć, dlatego zostałeś rozsądnie ukarany. Ban jak najbardziej słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 8 Lutego 2016 #395315 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Na zaczepki wobec graczy "boty lvl hard" Admin musiał jakoś zareagować- i tak też zrobił. "Grzeczniej proszę" z początku może wydawać się wulgarne i pyskate, ale przecież chodziło tylko o to, aby gracza w pewien sposób uspokoić. Oczywiście było to trochę nie na miejscu. Potem kolejny taki tekst i finalnie gracz każe Adminowi (że co??) "skleić". Skleić wary? Chyba tak, bo tak się przecież mówi. Jak dla mnie ban słuszny, również w taki sposób ukarałbym takie chamskie teksty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLACHORYTMIK Napisano 8 Lutego 2016 Autor #395316 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Mozecie juz zamykac temat. Skej.. o tak sobie napisalem jesli Ty laczysz to z innymi tekstami to nie moj problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Lutego 2016 #395319 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi