Gość Guest Napisano 18 Lipca 2014 #180301 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Nick:hmw0 !3u$zeK Wiek:16. Doświadczenie (w byciu adminem):Miałem własny serwer. Znajomość AMXX (W skali 1-10):8/10 Staż w CS-sie:5lat. Steam / NonSteam:Steam. Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27008/top_players/?query=hmw0+%213u%24zeK&Search=Search Dlaczego TY .!:Dlaczego ja ? hmm.. jestem miły, ogarnięty, szybko nawiązuje dobry kontakt z graczami, chciałbym wiele wnieść na serwer, pomóc nowym graczom, którzy uczą sięgrać itp., zwłaszcza pomóc adminom, bo przecież oni też mają własne życie i nie zawsze są na serwerze, gdy jest brak kultury, lub lata jakiś odpalony gracz. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:5h, weekend do 8h. Kontakt:gg:37749207, skype:kuba.murawiecki Mam nadzieje, że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie Pozdrawiam hmw0 !3u$zeK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 18 Lipca 2014 #180305 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Jeżeli dobijesz 30h poproś moderatora o otworzenie podanie. Tymczasem zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 29 Lipca 2014 #186356 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi