Gość Guest Napisano 18 Lipca 2014 #180261 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Nick:Grałem na wielu nickach takich jak : Domen , DmS , DomS , RaszuRPK , Komunista , LuFa , Sknera ,Generał Torpeda i wiele innych wszystkie z tych nicków został zbanowane na perma a ja nadal gram Wiek:9 Doświadczenie (w byciu adminem):Wysoki poziom . Znajomość AMXX (W skali 1-10):10/10 Staż w CS-sie:5 dni Steam / NonSteam: NonSteam ale jak dostane admina to go kupie ok? Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: nie chce mi sie szukac Dlaczego TY .!: A nie wiem tak jakos ja sie nadaje pomimo tych permów nie? Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: na tym serwerze to 0 minut bo jebie klocem . Kontakt:ale jaki kontakt chodzi o gniazdko ? Jebać gracza o nicku PeQ. tzw - Ośrodek NO TO LICZE ŻE DOSTANE TEGO ADMINA NO BO CO DOMEN MA NIE DOSTAĆ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lipca 2014 #180264 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Masz poczucie humoru jak świnia rzygająca do koryta.../close z góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 18 Lipca 2014 #180270 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 To podanie to jakiś żart ? Nie spełniasz podstawowych wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 18 Lipca 2014 #180271 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi