Gość Guest Napisano 18 Lipca 2014 #180145 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Siemka ! Mam lapka z Win 8.1 i zainstalowałem cs 1.6 steam ,odpalam go i co? Widze polowe ekranu (wydaje mi się ze zła rozdzielczość). Moje pytanie brzmi jak teraz to zmienić? Ponieważ przez cs nie mogę bo nie widzę opcji ,próbowałem reinstalacje i nadal to samo ,a komendy steam>biblioteka>cs>właściwości>Ustaw Opcje uruchamiania i wpisywanie tam rozdzielczości h 800 y 600 nic nie daje. Pomocy :< SS: http://i58.tinypic.com/whksvl.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 18 Lipca 2014 #180154 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Miałem identyczny problem na swoim laptopie, próbowałem wszystkiego w ustawieniach i w końcu ustawiłem "Run in a window" dziwnie się gra tak ale zapobiegłem w ten sposób temu problemowi. Może też Ci to pomoże. Jeśli nie to nie mam bladego pojęcia co zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lipca 2014 #180251 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Pomogło ! Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 18 Lipca 2014 #180267 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi