Gość Guest Napisano 17 Lipca 2014 #180100 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Witam, od jakiegoś czasu mam problem z zacinającym się CSem. Mianowicie, zacina się przy wchodzeniu na serwer gdy ładowanie paska jest gdzieś tak w 3/4 stanu, zacina się także gdy ktoś podłoży pakę... Wszelkie scany, rejestry itd nic nie pomogły, jeszcze za dnia wyczyszczę kompa w środku, ale moim zdaniem nie ma za wielkiego syfu tam... Co może być jeszcze tego przyczyną ? Dodam, że FPS i ping w normie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lipca 2014 #180108 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Czesc, no wiec na poczatek: 1. Ustaw sobie priorytet cs na niski 2. Jesli masz steam zrob sprawdzenie spojnosci plikow czyli ppm na steam, biblioteka, cs, ppm na cs, wlasciwosci, pliki lokalne i masz na samym dole 3. Sprawdz sobie czy nie grzeja Ci sie podzespoly jakies i ustaw sobie karte graficzna pod wydajnosc Jesli nic nie pomoze pisz do mnie znajdziemy przyczyne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lipca 2014 #180218 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Dzięki za zainteresowanie. Przeczyściłem kompa w środku, zrealizowałem punkt drugi i wszystko wróciło do normy ! Dziękuje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 18 Lipca 2014 #180265 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Polecam również z własnych doświadczeń program AdwCleaner. Mistrz w robieniu generalnych i błyskawicznych porządków na komputerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 18 Lipca 2014 #180266 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi