Łobuzek Napisano 8 Lutego 2016 #395207 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Imię: Krzysztof Wiek: 17 lat Kontakt [steam/Gadu-Gadu]: Łobuzek(steam) Staż na forum: 4dni 30 min Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Owszem nie byłem jeszcze redaktorem, lecz myślę że nie jest to skomplikowane. Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: O to jest pytanie, nie mam osiągnięć żadnych. Jestem Donatarem oraz mam premium ale to nic nie znaczy szczególnie o mnie. Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: Nie mam problemów z pisownią. Znam zasady posowni. Góra, ogórek, rzeka,żona. Pamietam też że nie warto co zdanie powtarzać się słowami typu: Następnie, potem; i trzeba zastąpić innym. Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej: codziennie, od 2 do 3 godzin. Przykładowy wywiad (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie): Wywiad z Donatarem Od pewnego czasu grywa na serwerach naszej sieci, jest bardzo aktywny na forum, często nawet za bardzo. Dzisiaj jest donatarem. Czemu przekazuje realne pieniądze na grę? Czy robi to dobrowolnie? Wszystko dowiemy się z przeprowadzonego wywiadu. R: Witam, dziękuję za zgodę na przeprowadzenie wywiadu. Donatar: Również witam, proszę pytać. R: To już ponad 200zł przekazane na reklamy. Czy robisz to wyłącznie z dobrego serca? D: Przekazuje pieniądze z dobrego serca. Chce aby serwery były zapełnione. Ja mam korzyści gdy gram na serwerze COD MOD 500K+DM i jest on pełny to więcej fragów dla mnie. Będę wspierał sieć finansowo. R: Dziękuję za krótki wywiad. D: również dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 8 Lutego 2016 #395209 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 1. "ale to nic nie znaczy szczególnie o mnie" ? styl leży 2. "Pamietam też że nie warto" - gdzie przecinek? interpunkcja 3. "O to jest pytanie" - no chyba nie bardzo, chociaż tutaj mógłbyś się z tego wytłumaczyć 4. "Owszem nie byłem jeszcze" - eee? nie ma to jak po polsku... 5. To nie jest wywiad... to co przytoczyłeś nie ma niczego wspólnego z wywiadem. przykro mi, na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łobuzek Napisano 8 Lutego 2016 Autor #395213 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 1. "ale to nic nie znaczy szczególnie o mnie" ? styl leży 2. "Pamietam też że nie warto" - gdzie przecinek? interpunkcja 3. "O to jest pytanie" - no chyba nie bardzo, chociaż tutaj mógłbyś się z tego wytłumaczyć 4. "Owszem nie byłem jeszcze" - eee? nie ma to jak po polsku... 5. To nie jest wywiad... to co przytoczyłeś nie ma niczego wspólnego z wywiadem. przykro mi, na NIE Proszę zamknąć temat. Chciałem spróbować ale dzięki za uwagi będę pamiętał na przyszłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 8 Lutego 2016 #395219 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 8 Lutego 2016 #395221 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi