Gość Guest Napisano 16 Lipca 2014 #179513 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Twój nick podczas grania: T.E # Zer0. Godzina, data zdarzenia: około 21:15 dnia dzisiejszego Mapa: fy_pool_day Link do screenów: http://speedy.sh/KdRxh/Snapshot0000.bmp STEAM_ID / IP: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Powod: 'Wstaw screeny na Multi-Head.pl' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'VALVE_0:4:828927955' [AMXBans] Twoje IP: '31.61.140.203' [AMXBans] ======================================= Śpiesząc z tłumaczeniem czemu jest dodany ss z konsoli. Otóż admin, który mnie zbanował (Ten zly.) nie zrobił ss, a wklepał tylko powód z ssami. Rozmawiając z adminem z innego serwera (NumberOne) oboje doszliśmy do wniosku, że jest to prawda. Gram tutaj od miesiąca, zgłosiłem 6 cziterów ( wszystkie skargi uznane) i liczę na to, że więcej nie będzie takich niespodzianek. Niemniej cieszę się, że widzę admina na tym serwerze, bo ich brakuje. Pozdro T.E # Zer0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lipca 2014 #179515 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Ss`y zostały Ci zrobione w formacie tga, nazwy plików HalfLife00.tga do 04. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lipca 2014 #179517 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Wypowiadając się w odwołaniu. Nie mam żadnych ssów z tej mapy i z tej godziny. Admin nie zrobił mi ss i tyle. Każdemu się może zdarzyć. Nie pierwszy i nie ostatni raz dostaję bana (ssy) i wiem co się z czym je. Sugeruję po prostu nieumyślnego bana. Gram całkiem nieźle jak na NS i sądzę, że jest to powód do ciągłego sprawdzania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lipca 2014 #179519 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Nie może się zdarzyć gdyż ss`y robią się automatycznie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 16 Lipca 2014 #179520 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 poradnik gdzie szukać itd : http://multi-head.pl/topic/15235-zamkni%C4%99tywz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ ssy są robione z automatu wątpie żeby adminowi chcialo sie recznie wpisywać powód bo i po co;) na wstawienie masz 24 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lipca 2014 #179521 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 A jednak, ssów nie ma. Napiszę odwołanie od bana i proszę admina banującego o rozpisanie demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 16 Lipca 2014 #179526 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 nie rozpisanie demka nic Ci nie da. Muszą być ss'y. Jeżeli nie znajdziesz spróbuj za pomocą programu takiego jak IrfanView czy Picasa. Jeżeli ss nie będzie w ciągu 24h to jedyną opcją na ub będzie 100 reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lipca 2014 #179568 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 EvO, ale zrozum, że ja nie mam ss -.- gdybym miał to bym wstawił i bym się nie bawił w byle gówno bo gram czysto. Chodzi o to, że na wycinku z konsoli nie ma pokazanych robionych ss, a zawsze są. Problemem jest brak plików .tga w folderze \cstrike. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 16 Lipca 2014 #179582 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 tak jak wyzej pisał Evo mozesz dostac ub poprzez zrobienie 100 reklam kolejne posty nic nie przyniosa nowego albo screeny albo reklamy innej opcji na ub nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 18 Lipca 2014 #180125 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 czas na wrzucenie ss minął , aby dostać ub możesz wykonać własnoręcznie 100 reklam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 18 Lipca 2014 #180126 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi