Siwy` Napisano 7 Lutego 2016 #395147 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Nick: $iwy DeGeneraT. Wiek: 22 lata. Doświadczenie (w byciu adminem): Spore. Mam doswiadczenie w tym temacie. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: Już okolo 6 lat, coś takiego. Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Co do tematu, to jestem zbyt często żeby pojawiały się odpały lub robił się tak zwany "burdel" na servie. Jestem pomocny i otwarty na wszystko i wszystkich. Pozdrawiam ! Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Różnie, po parę godzinek dziennie Kontakt: STEAM / FORUM / TEL. Link do GameTracker'a: http://www.gametrack...2.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Lutego 2016 #395150 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Ja niestety, ale jestem na NIE, ostatnio prawie wgl nie pokazujesz sie na serwerze, a ponadto 14 dni od ostatniego podania nie mineło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 7 Lutego 2016 #395158 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 rowniez na nie. bardzo slaba aktywnosc na serwerze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ImmOrT4L Napisano 8 Lutego 2016 #395309 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 na NIE, slaba aktywnosc, a jak byles adminem to nie przekonalem sie do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 8 Lutego 2016 #395324 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Serio ? Spoko chłopak jesteś ale litości. Brak aktywności. Podanie napisane na odpier*ol. Jestem na nie. Popraw aktywność to zmienię zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 8 Lutego 2016 #395330 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Nie brak aktywnosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 8 Lutego 2016 #395389 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi