Gość Guest Napisano 14 Lipca 2014 #178345 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Nick: milo Wiek: 15 Doświadczenie (w byciu adminem): miałem adma dd2 Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/10 Staż w CS-sie: 7lat Steam / NonSteam: STEAM Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/milo/80.72.43.106:27022/ Dlaczego TY .!: Gram na tym serwie dość długo, jest mało aktywnych adminów w godzinach porannych, dużo odpałów. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: dziennie 3-5h, gram też na innych serwerach więc nie jestem ciągle na COD400lvl. Kontakt: skype/steam/gg w ostateczności fb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lipca 2014 #178362 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Godziny masz, zglaszasz cheater'ow na steam/u@, widze Cie na servie. Lecz boje sie ze nie spelnisz zadan admina. Na tym etapie jestem neutralny. Zobaczymy co inni powiedza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 14 Lipca 2014 #178461 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Z tego co widzę ostatnio aktywność u Ciebie słabiutka. zamykam to podanie na tydzień-dwa. Jeżeli przez ten czas dalej będziesz niewidoczny na serwerze, lub będzie widoczny u Ciebie brak kultury podanie zostanie momentalnie odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi