dawcamocywnocy Napisano 13 Lipca 2014 #178065 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Data i godzina zdarzenia:14:00 DZIŚ Nick admina/gracza, który zawinił:GRANIU JOINT Dowody: hltv: http://speedy.sh/vn5XQ/CHU.DEM JEST TO MINUTA 6 GRY PROSZE ZOBACZYĆ UŁAMEK Z KONSOLI KOLEJNY DOWOD DLACZEGO DOSTAALEM SLAYA .. Gran!u !oinT : ja a pamietasz kto dal neutrala za moj niby resp? [RoundSound] Podobala Ci sie ostatnia piosenka, a nie pamietasz jej nazwy ? Napisz /last W!nn3R. killed powerpawel with ak47 ETN (L) (RADIO): Fire in the hole! [Granat Dymny] PALE $taleBuChYSuchy#1 killed TCAS^^!! with mp5navy *** ` 1962. ~ SJZ. killed PALE $taleBuChYSuchy#1 with a headshot from ak47 *** Serwer sie podoba ? Zapros znajomych ! ZBYSZEK KJELISZEK. (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy] *** proxion [t] killed ETN (L) with a headshot from m4a1 *** meeS[t] ` (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy] ZBYSZEK KJELISZEK. (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy] <3 VS (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy] *** ` 1962. ~ SJZ. killed bla with a headshot from ak47 *** meeS[t] ` (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy] Gran!u !oinT : siedziales dluzej ty u mnie plakales wiec? Świadkowie: Gracze serwerowni oraz hltv Uzasadnienie:admin bez podstawnie daje mi slay gdy wracam od trupa przez resp głównym powodem dlaczego mi go dał dotyczył podania na admina SAM SIE PRZYZNAL Gran!u !oinT : ja a pamietasz kto dal neutrala za moj niby resp? chodziło o podanie zobaczymY ze mialem jeszcze duzo czasu bo byla to szybka runda ze strony ct wogole powinno się zabrać mu range admina bo poprostu chłopak się do tej funkcji nie nadaje prosze o rozpaterzenie mojej skargi admin sobie za dużo pozwala możemy domniemywać że takie sytuacje zdarzaja mu sie cześciej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 13 Lipca 2014 #178069 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 biorąc moje obserwacje z serwera leci ostrzeżenie dla admina , otrząśnij się i zachowuj jak admin co do dema gracz byl po minucie ale widac ze wraca na takiej podstawie trzeba by bylo slayowac polowe graczy w ciagu dniu dlatego jak widzisz ze ktos czesto jest na respie zejdz na spekta i patrz czy tam kampi czy przebiega bo kickujemy itd tych pierwszych zeby oduczyli sie kampienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 13 Lipca 2014 #178070 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi