Gość Guest Napisano 13 Lipca 2014 #177064 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Data i godzina zdarzenia:Teraz Nick admina/gracza, który zawinił:Nie wiem jaki admin ale widać że nie ogarnia bo 2 obrażało mnie od razu gdy wszdłem na serwer po 6 dniach gdzy byłem na wakacjach Dowody:Ssy Świadkowie:Gracze Uzasadnienie:Proszę admina o ukaranie,z tego względu że obrazili mnie jako 1 po przywitaniu się na say oraz obraził rodzica.Nie wiem który był admin ponieważ nie patrzyłem czy jest bo dopiero wbiłem na serwer i chyba nie całe 10 min zagrałem jak dostałem bana za niby kulturę jak oni zaczeli A tu ssy http://speedy.sh/nN5Sy/Pulpit.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 13 Lipca 2014 #177069 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Również dostał bana, którego przedłużam do tygodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 13 Lipca 2014 #177070 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi