Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest
Napisano

Twój nick podczas gry: GREG [t] OFENSYWA

Godzina, data zdarzenia: 01:20  13/07/2014

Mapa:dd2

STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:34426194

Uzasadnienie:  Ogólnie to o UB mi chodzi ^^

Gość Guest
Napisano

momencik czekam na hltv bo chodzi o 1 konkretna akcje a do tego nie miałeś nikcu GREG tylko greg[t]defensywa

Gość Guest
Napisano

Dobry Wieczor

Wiem że moje zdanie nie będzie się liczyło ale Chłopaczyna miał dobrą akcje,zajebiscie skrócił trupa i wyjął z 5 baniaków. Sam to widziałem. 

Pozdrawiam.

Gość Guest
Napisano

Dobry Wieczor

Wiem że moje zdanie nie będzie się liczyło ale Chłopaczyna miał dobrą akcje,zajebiscie skrócił trupa i wyjął z 5 baniaków. Sam to widziałem. 

Pozdrawiam.

ale nie widziałeś jak skanował po łbach i to idealnie jak stał na bs B przed trupem i strzały szły tylko tam gdzie ktoś był jakby wiedział, że ktoś tam stoi... i to nie jeden skan a kilka i nie 5 a co najmniej z 7

Gość Guest
Napisano

ale nie widziałeś jak skanował po łbach i to idealnie jak stał na bs B przed trupem i strzały szły tylko tam gdzie ktoś był jakby wiedział, że ktoś tam stoi... i to nie jeden skan a kilka i nie 5 a co najmniej z 7

No Panie, zaraz  pewnie dostane next upomnienie ale mnie to nie interesuje. Może po prostu miał farta. Sam dostałem od niego i jakoś nie płacze. Jak wleciało w tego "TRUPA" cała fura chłopa w jednej linii to co się dziwić. Decyzje zostawiam Wam droga administracjo. 

Pozdro

Gość Guest
Napisano

demko już jest podam tylko akcje w której uważam że się odpaliłeś i niech inni admini się wypowiedzą bo jak wiesz już decyzję podjąłem.

Edit: http://speedy.sh/49nHm/123.dem.zip

- 10:44:44 - 10:55:55 - na początku wygląda ok później gapisz się w tą ścianę jak nie wiem co... widzisz, że lecą granaty to się chowasz i tak sobie stoisz schowany i nadal się gapisz przecież nic nie widać... nagle się cofasz w dół piachu bo widzisz że wychodzą z anarchii i nie chcesz zbyt szybko paść...

Niestety mam dla ciebie dobrą wiadomość. Nie wiem dlaczego ale nie ma całego hltv a jedna akcja na perma nie zasługuje. Niestety nie ma na demku również tej akcji o którą się czepiłem. Dlatego powinieneś dostać ub. Czekam również na wypowiedzi h@ dlaczego tak się stało a nie inaczej. W każdym bądź razie powinieneś dostać ub ale to już nie ode mnie zależy tylko od ub team.

Gość Guest
Napisano

momencik czekam na hltv bo chodzi o 1 konkretna akcje a do tego nie miałeś nikcu GREG tylko greg[t]defensywa

GREG [t] OFENSYWA, jeśli już ^^

Gość Guest
Napisano

Brak materiału do oceny. HLTV ucina się w pewnym momencie, a do tego momentu nie ma nawet mowy o tym, że gracz jest odpalony. Na podstawie tego demka dostajesz UB.

Gość Guest
Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

jqwi.png

Witaj Graczu.

Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...