NumberOne Napisano 12 Lipca 2014 Donator #177744 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Nick: NumberOne Wiek: 17 Data rejestracji na forum: 15 maj 2014 Czas spędzony na forum: 9d 8m 1s Doświadczenie w ocenianiu: Jest. Admin + bycie w takich grupach na innych sieciach. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: tak. Byłeś banowany na forum lub serwerze?: nie. Dlaczego Ty?: Chciałbym tutaj spróbować swoich sił. Ostatnio robi się u Was cienko z ekipą, a dodatkowa pomoc się przyda. Zwłaszcza, że pracy nie ubywa. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Tak w teorii to mogę nawet 24/7h, ale trzeba spać czasem. Jeśli tylko mam dostęp do internetu to jestem. Może być tego mniej bo pracuje, ale wieczorem po kilka h mogę siedzieć. Coś od siebie: Nic specjalnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 12 Lipca 2014 #177779 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 link z plikami pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 14 Lipca 2014 #178705 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi