Gość Guest Napisano 12 Lipca 2014 #177701 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 ogolnie to nie bede sie duzo rozopisywal. prosze bardzo. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 59 minut i 3 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : Spektakularny Szalony Gnat xBOT [AMXBans] Powod : ' obraza ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1219113299 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 31.128.8.56 ' [AMXBans] ======================================= pierdole to ogolnie mam wazniejsze kurwa sprawy na glowie. WPADLEM NA SERWER SOBIE POGRAC Z ZIOMECZKAMI W CSA. mialem akcje. zostalem sam osaczony w domku na respie na westwood przez okolo 7 CT. sciagalem ich po kolei bo sie boty same wychylaly. ale ja nie o tym. i tak gram gram ta akcje az tu nagle dostalem 10 slapow. od admina. nie wiem dlaczego NIE WIEM NA CHUJ ale to niewazne. najwazniejsze jest to, ze ten skurwiel mi dal slaya za to ze gralem akcje i chcialem zabic pozostalych botow. OGOLNIE TO ROBCIE CO CHCECIE ALBO WYJEBCIE TEGO SKURWYSYNA NA ZBITY RYJ. pozdrawiam, janusz korwin-mikke jest wszedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 12 Lipca 2014 #177702 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Do widzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 12 Lipca 2014 #177703 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi