Gość Guest Napisano 12 Lipca 2014 #177642 Napisano 12 Lipca 2014 Data i godzina zdarzenia:12 Lipca 2014 11:53 Nick admina/gracza, który zawinił:To admin nw który, DD2+DM Dowody: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ mh.mybans.eu [AMXBans] Powod: 'spam na u@' [AMXBans] Dlugosc bana: '5 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:1330416684' [AMXBans] Twoje IP: '93.179.194.94' [AMXBans] ======================================= Świadkowie:Byli gracze jacyś co też oskarżali czitera. Uzasadnienie:Chciałem wypowiedzieć że Admin nie znam nicku, zbanował mnie za zgłaszanie na U@. był 1 cziter to zgłosili go inni, dostal ss'y. Był 2 cziter nick U zgłaszałem go na U@, a nic po chwili zaś go zgłosiłem niec. Pisłaem na ogólnym czy jest jakiś admin to pisał czity zgłaszamy na say U@. Zglaszałem to że U ma aima bo banie co chwila walił z wyskoku nawet, to myślałem ze kilka razy tam fart. Ale jak już któryś raz pod rząd to już odpał 100%. Liczę na to że zrobicie coś z tym bo bany za zgłaszanie czitera niepowinno być karane. P.S. Nie spamowałem tylko napisałem 2x pod rząd że U to cziter.
Gość Guest Napisano 12 Lipca 2014 #177643 Napisano 12 Lipca 2014 Przyznaje się, że to ja dałem bana. Po pierwsze napisałeś raz kilka razy na u@, że U odpalony, posiedziałem na spec i go obserwowałem i jest czysty. Po jakimś czasie znowu zacząłeś spamowac kilka razy pod rzad że gracz ma aima a nie chodzi o to żeby spamowac. Wystarczy raz napisac a admin zauważy. Jest taki punkt w regulaminie serwera : 8. Zakaz robienia spamu na u@. (Ban 5min)
Gość Guest Napisano 12 Lipca 2014 #177569 Napisano 12 Lipca 2014 To admin mogł odp że czysty a nie banować jak byś napisał że czysty jest lub coś takiego to rozumie ale nic nie pisałeś to wiesz
EvO Napisano 12 Lipca 2014 #177644 Napisano 12 Lipca 2014 Ban już dawno minął. Na przyszłość nie spamuj, a admin może używać komendy amx_psay pisząc do gracza. Myślę że nie ma po co dalej ciągnąć tego temat.
EvO Napisano 12 Lipca 2014 #177645 Napisano 12 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
Popularne Dni
12 Lip
5
Najaktywniejsi w tym temacie
EvO 2 posts
Popularne Dni
12 Lip 2014
5 posts