Gość Guest Napisano 12 Lipca 2014 #177642 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Data i godzina zdarzenia:12 Lipca 2014 11:53 Nick admina/gracza, który zawinił:To admin nw który, DD2+DM Dowody: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ mh.mybans.eu [AMXBans] Powod: 'spam na u@' [AMXBans] Dlugosc bana: '5 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:1330416684' [AMXBans] Twoje IP: '93.179.194.94' [AMXBans] ======================================= Świadkowie:Byli gracze jacyś co też oskarżali czitera. Uzasadnienie:Chciałem wypowiedzieć że Admin nie znam nicku, zbanował mnie za zgłaszanie na U@. był 1 cziter to zgłosili go inni, dostal ss'y. Był 2 cziter nick U zgłaszałem go na U@, a nic po chwili zaś go zgłosiłem niec. Pisłaem na ogólnym czy jest jakiś admin to pisał czity zgłaszamy na say U@. Zglaszałem to że U ma aima bo banie co chwila walił z wyskoku nawet, to myślałem ze kilka razy tam fart. Ale jak już któryś raz pod rząd to już odpał 100%. Liczę na to że zrobicie coś z tym bo bany za zgłaszanie czitera niepowinno być karane. P.S. Nie spamowałem tylko napisałem 2x pod rząd że U to cziter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lipca 2014 #177643 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Przyznaje się, że to ja dałem bana. Po pierwsze napisałeś raz kilka razy na u@, że U odpalony, posiedziałem na spec i go obserwowałem i jest czysty. Po jakimś czasie znowu zacząłeś spamowac kilka razy pod rzad że gracz ma aima a nie chodzi o to żeby spamowac. Wystarczy raz napisac a admin zauważy. Jest taki punkt w regulaminie serwera : 8. Zakaz robienia spamu na u@. (Ban 5min) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lipca 2014 #177569 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 To admin mogł odp że czysty a nie banować jak byś napisał że czysty jest lub coś takiego to rozumie ale nic nie pisałeś to wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 12 Lipca 2014 #177644 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Ban już dawno minął. Na przyszłość nie spamuj, a admin może używać komendy amx_psay pisząc do gracza. Myślę że nie ma po co dalej ciągnąć tego temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 12 Lipca 2014 #177645 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi