Gość Guest Napisano 11 Lipca 2014 #177508 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Nick: Gucio [t] *QPAD* Wiek: 16 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Gram 7 lat w cs i byłem na kilku większych sieciach adminem/opiekunem Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/9 Staż w CS-sie: 7lat Steam / NonSteam: Non steam Dlaczego TY .!: Otóż grając na serwerze spotkałem się z wieloma cziterami, chciałbym temu zapobiec oraz umilić rozgrywkę innym graczom. Znam się na rzeczy, gdzyż gram w cs' a już ponad 7 lat i byłem już adminem nie raz. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Około 3-4 h Kontakt: Skype - progam3rpl.skype Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lipca 2014 #177513 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Jestem na Nie brak steam i konto do podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 11 Lipca 2014 #177518 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Brak steam. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi