Skocz do zawartości

[UB]Kookaburra Śmieszny ban

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest
Napisano

Twój nick podczas gry: Kookaburra

Godzina, data zdarzenia:  nie wiem kiedy dokładnie, ale z 1h może 1,5h temu

Mapa: Nie pamiętam

STEAM_ID / IP:

Uzasadnienie: Tak, grałem sobie normalnie i nagle skoczył mi ping do 300-400, więc wyszedłem z gry. Teraz chciałem pograć a tu dupa, sprawdzałem czy nie mam jakiś ssów ale nic takiego nie mam. Proszę o wytłumaczenie mi czemu jestem zbanowany., bo skąd np. ja mam wiedzieć kiedy mi admin chcę mi zrobić ssy (bo gimbusy płaczą )

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin 0mI.

[AMXBans] You are permanently banned.

[AMXBans] Banned Nickname : Kookaburra

[AMXBans] Reason : ' ucieczka przed ssami '

[AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/

[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 42286648 '

[AMXBans] Your IP : ' 37.30.161.228 '

[AMXBans] ===============================================

Napisano

wiec patrzylismy na ciebie 2 mapy i widac bylo ze grasz nie czysto wiec zrobilismy ci ssy podczas 4 ssa wyszedles z gry wiec dostales powód ucieczka przed ssami jak grales twoj ping byl w dobry tylko dziwne ze mial co slkoczyc przy ssach dziwne jak dla mnie nie powinienes dostac ub bo grales odpalony i dlatego miales anty ssa lyb sam wyszdles byl przy tym morderca

Gość Guest
Napisano

Ja się wypowiem :) i bd wszystko wyjaśnione :) była to mapka :Multi-Head.pl [COD MOD 200] @ disCONNECT.pl (cs_assault_mega)

wystarczy demko cale look.. i wyjdzie.. ze nie miał pingu.. tylko jak zwykle biegał ze wspomagaczami i w końcu wpadł :)>. jak chcecie rozpisze to demko.. z momentem ucieczki :P

Tak żeby nie było że nic nie robie ;D

a i było to 2h temu :P   Wykonano 11.07.2014 - 19:05:12

Gość Guest
Napisano

Aha, czyli w rzeczywistości było tak, Morderca zaczą płakać jak to gimbus a ty zamiast wziąść i się dokoladnie przyjrzeć to chciałeś mi zrobić ssy. No spoko tylko teraz tak, jeżeli wyszedłem przy 4 ssie to powinienem je mieć tak? Tak, ale ja ich nie mam. Proszę was zobaczcie w AMXBAN czy rzeczywiście zrobiono mi ssy. Co do pingu to mój dostawca internetu miał przerwę techniczną, albo zwyczajnie się coś zjeba.... i nie miałem neta. Dlatego grałem przez mobilny router (jak zauważycie mam inne ip) skoczył mi ping i myślałem że to przez to, dlatego wyszedłem z gry i po tym jak naprawili problem (Vectra) chiałem wrócić. To że Morderca ma świadomość 10-cio latka to już wiem, ale po co wy idziecie takim tokiem myślenia?

Spoko, dawaj to demko z chęcią się pośmieje.

Napisano

juz po twojej wypowiedzi widac ze nie masz kultury do innych po za tym morderca ci napisal ze na demku bedzie twoj ping i inne jak grales po za tym przygladalem ci sie 2 mapy nie 2 rundy i dziwne skany waliles

wiec zostaja za tymze brak ub

Gość Guest
Napisano

Spoko, czekam na demko i na wypowieć H@ a nie twoją bo ty już widzę że kolegi się trzymasz.... A i TAK, NIE MAM SZACZUNKU ANI NIE BĘDĘ KULTRALNY WOBEC LUDZI KTÓRZY MNIE OBRAŻAJĄ .

Napisano

omi wystarczyło zrobic ssa z konsoli o wykonu screenow i nie bylo by rozmowy teraz w twojej kwestii lezy rozpisanie dema 

a co do kolegi jezeli nie masz szacunku i nie zamierzasz okazac najmniejszej kultury to ok tylko zobaczymy kto lepiej na tym wyjdzie 

Gość Guest
Napisano

Posłuchaj, mogę i oczywiście mam szacunek do "normalnych ludzi" a nie do człowieka który sądząc po głosie ma ponad 16 lat a płaczę jak 5-cio latek że go zabiłem. Odkąd tu gram to Morderca cały czas próbuje mi wmówić że gram na dopalaczach.

Napisano

nie pomyslamem o robieniu ssa z konsoli  jak ktos wychodzi w trakcie i tlumaczy sie pingiem gdzie go nie mial moim zdaniem jest odpalony ja dema nie bede rozpisywal bo sy to  nie demko nagrane zeby je opisywac po prostu uciekl przed nimi i tyle a gdy sie wyjdzie z csa jak sam luki wiesz kasuje sieco bylo wczesniej

czy przy kazdych ssach mam robic scren ze je robilem? chyba nie

Morderca zaraz je rozpisze

Napisano

ss dostałeś runde wcześnej.. a znikasz w nastepnej kiedy to nagle ping ci sie robi 1200. ciekawa sprawa..  i co lepsze w amx jest napisane ze dostałeś bana 19:05:12 a z serwera znikles. o 19.06 i 20s

Gość Guest
Napisano

To może nie zauważyłem tego że robisz mi ssy.... Nie mam pojęcia jak i kiedy je zacząłeś robić. Aha czyli amx robi 5 ssów w minute? ;D hahahahahahah spoko :D

Gość Guest
Napisano

UP. Dobra, widzę że nie macię żadnych dowodów że grałem na "dopalaczu". I moim zdaniem nie będziecie mieli, ponieważ zawszę grałem i zawszę będę grał czysto.

Poproszę o UB i o zamknięcie tego tematu (który nakręcił Morderaca, bo jestem święcie przekonany że to on chcę mnie "udupić" za to tylko że jest botem i myśli że jak ktoś go zabije to gra jest na czitach)

Napisano

co do dema nie ma nic za co mozna dac bana 

jezeli chodzi o ssy wybacz Omi ale mamy slowo przeciwko slowu na przyszlosc jak gracz ucieka wchodzisz w konsole i robisz ssa ze screeny byly robione wtedy jedyna opcja dla takiego Pana to 100 reklam 

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

jqwi.png

Witaj Graczu.

Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 15
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...