Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Bugi map ?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Grałem dzisiaj cały dzień prawie na ZM.  Mapa zm_poland się powtarzała około 5 razy, chociaż niby nie można grać w tą samą mapę przed upływem 5 innych map.

Drugi problem, chciałem nominować zm_dusthorror. Ciągle pisze, że nie można nominować mapy, która była wcześniej 5 map. A jej nie było na prawdę ! :P

# trzeci problem: Nie widzę zegara pokazującego czas do końca rundy. Przed chwilą zniknął dosłownie :P I nie ma, robiłem reloga.

Gość Guest

Skoro temat o mapach to mam pytanie-dlaczego nie da się nominować zm_gbox5? jedna z najlepszych map gdzie kampa znajdzie sie dla kazdego a ja usuneliscie

Gość Guest

Sam się zastanawiałem po co usunęli najbardziej grywalne mapy na naszym zombie mod... zm_gbox5, przyciągała graczy jak magnez, każdemu się podobała i tak z dnia na dzień, zostaje usunięta? nie rozumiem tego kompletnie :(

Gość Guest

Oo widzę ktoś coś naprawił, bo zm_gbox5 chyba chodzi. Dodam też, że te mapy niektóre duże i bez kamp są całkowicie bez sensu. Nie lepiej 10-15 znanych i dobrych ciągle  ? :D

Gość Guest

Zgadzam się z @hastia :)

Powinniśmy mieć na serwerze z 15, które są najczęściej grywane, albo zrobić ankietę - które mapy zostają, a które usuwamy. Od początku swojej kariery z tym zombie modem, nie grałem nigdy na kilku mapach.

Widzę, że moje prośby zostały wysłuchane i ktoś dodał gbox'a, dziękuję bardzo.

Gość Guest

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

q0ej.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...