Gość Guest Napisano 11 Lipca 2014 #177327 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Grałem dzisiaj cały dzień prawie na ZM. Mapa zm_poland się powtarzała około 5 razy, chociaż niby nie można grać w tą samą mapę przed upływem 5 innych map. Drugi problem, chciałem nominować zm_dusthorror. Ciągle pisze, że nie można nominować mapy, która była wcześniej 5 map. A jej nie było na prawdę ! # trzeci problem: Nie widzę zegara pokazującego czas do końca rundy. Przed chwilą zniknął dosłownie I nie ma, robiłem reloga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lipca 2014 #177337 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Skoro temat o mapach to mam pytanie-dlaczego nie da się nominować zm_gbox5? jedna z najlepszych map gdzie kampa znajdzie sie dla kazdego a ja usuneliscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lipca 2014 #177339 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 W sumie dlatego chciałem założyc ten temat, to samo co z zm_dusthorror, zm_gbox5 od kilku dni nie można grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiedyjestjutro Napisano 11 Lipca 2014 #177350 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 zgadzam się, też właśnie nie wiedziałem o co chodzi z tym zegarem co mi znikał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lipca 2014 #177408 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Sam się zastanawiałem po co usunęli najbardziej grywalne mapy na naszym zombie mod... zm_gbox5, przyciągała graczy jak magnez, każdemu się podobała i tak z dnia na dzień, zostaje usunięta? nie rozumiem tego kompletnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lipca 2014 #177456 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Trzeba wywlić kilka starych map i kilka dodać nowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lipca 2014 #177460 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Oo widzę ktoś coś naprawił, bo zm_gbox5 chyba chodzi. Dodam też, że te mapy niektóre duże i bez kamp są całkowicie bez sensu. Nie lepiej 10-15 znanych i dobrych ciągle ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lipca 2014 #177553 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Zgadzam się z @hastia Powinniśmy mieć na serwerze z 15, które są najczęściej grywane, albo zrobić ankietę - które mapy zostają, a które usuwamy. Od początku swojej kariery z tym zombie modem, nie grałem nigdy na kilku mapach. Widzę, że moje prośby zostały wysłuchane i ktoś dodał gbox'a, dziękuję bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lipca 2014 #177621 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 gbox został dodany. Co do ankiety to może jeszcze dziś się pojawi. /Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lipca 2014 #177622 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi