Gość Guest Napisano 10 Lipca 2014 #177211 Napisano 10 Lipca 2014 Twój nick podczas gry: jasiu lipa K1 Godzina, data zdarzenia: 10.07.2014 okolo 22:15 Mapa: de_aztec Uzasadnienie: Wszedłem na wasze serwery pierwszy raz, bo nigdy nie grałem, spodobały mi się, ale pograłem raptem 5 min i poszedł ban. Dziwne, bo nawet nie miałem dobrych statów, a co najdziwniejsze, nie wiem czy admin zrobil te ss;y ale ich nie posiadam, gdzie grajac na innym serwerze, również dostając bana za ss'y miałem je, wrzuciłem i grałem normalnie. Podpinam się pod post Akatsumi. Powód niby jest napisany, ale jednak ich nie mam, a wersje cs'a mam nowa. Zresztą na innych serwerach po dostaniu bana, jeszcze przed wyrzuceniem z gry zawsze ejst napisane, wstaw ss'y na forum a tu nic. I znów trzeba szukać serwa, a admina ogarnijcie trochu. Pozatym jeśli posiadacie hltv to sprawdzicie, bo albo ja mam coś, że nie dostaje ss' albo ktoś daje bana bez ss;ow. Watpie, bo sciagalem nowego cs;a. Yen 2 post mozna usunac, bo mi sie zle kliknelo. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Stolik [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Powod: 'Wstaw screeny na Multi-Head.pl' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:1627824690' [AMXBans] Twoje IP: '178.212.51.129' [AMXBans] =======================================
Gość Guest Napisano 10 Lipca 2014 #177213 Napisano 10 Lipca 2014 Twój nick podczas gry: jasiu lipa K1 Godzina, data zdarzenia: 10.07.2014 okolo 22:15 Mapa: de_aztec Uzasadnienie: Wszedłem na wasze serwery pierwszy raz, bo nigdy nie grałem, spodobały mi się, ale pograłem raptem 5 min i poszedł ban. Dziwne, bo nawet nie miałem dobrych statów, a co najdziwniejsze, nie wiem czy admin zrobil te ss;y ale ich nie posiadam, gdzie grajac na innym serwerze, również dostając bana za ss'y miałem je, wrzuciłem i grałem normalnie. Podpinam się pod post Akatsumi. Powód niby jest napisany, ale jednak ich nie mam, a wersje cs'a mam nowa. Zresztą na innych serwerach po dostaniu bana, jeszcze przed wyrzuceniem z gry zawsze ejst napisane, wstaw ss'y na forum a tu nic. I znów trzeba szukać serwa, a admina ogarnijcie trochu. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Stolik [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Powod: 'Wstaw screeny na Multi-Head.pl' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:1627824690' [AMXBans] Twoje IP: '178.212.51.129' [AMXBans] =======================================
EvO Napisano 10 Lipca 2014 #177214 Napisano 10 Lipca 2014 http://multi-head.pl/topic/5324-jak-znale%C5%BA%C4%87-ssy-w-win7vista/ skorzystaj z tego poradnika. Prawdopodobnie nie wiesz, że nasze ss'y maja nazwę: 'halflife00.tga" itd.
Gość Guest Napisano 10 Lipca 2014 #174882 Napisano 10 Lipca 2014 Wszystkie możliwe sposoby przeszukałem i nie ma. Nawet po wpisaniu ' %appdata ' na starcie, gdzie sie szukaa pliki i programy to mi nie wyskakuje ten folder.
EvO Napisano 10 Lipca 2014 #177230 Napisano 10 Lipca 2014 Spróbuj za pomocą programu Irfanview, bądź Picasa. Powinny pomóc. Czas minął. Bez UB
EvO Napisano 11 Lipca 2014 #177521 Napisano 11 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
3
Popularne Dni
10 Lip
5
11 Lip
1
Najaktywniejsi w tym temacie
EvO 3 posts
Popularne Dni
10 Lip 2014