Gość Guest Napisano 10 Lipca 2014 #177211 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Twój nick podczas gry: jasiu lipa K1 Godzina, data zdarzenia: 10.07.2014 okolo 22:15 Mapa: de_aztec Uzasadnienie: Wszedłem na wasze serwery pierwszy raz, bo nigdy nie grałem, spodobały mi się, ale pograłem raptem 5 min i poszedł ban. Dziwne, bo nawet nie miałem dobrych statów, a co najdziwniejsze, nie wiem czy admin zrobil te ss;y ale ich nie posiadam, gdzie grajac na innym serwerze, również dostając bana za ss'y miałem je, wrzuciłem i grałem normalnie. Podpinam się pod post Akatsumi. Powód niby jest napisany, ale jednak ich nie mam, a wersje cs'a mam nowa. Zresztą na innych serwerach po dostaniu bana, jeszcze przed wyrzuceniem z gry zawsze ejst napisane, wstaw ss'y na forum a tu nic. I znów trzeba szukać serwa, a admina ogarnijcie trochu. Pozatym jeśli posiadacie hltv to sprawdzicie, bo albo ja mam coś, że nie dostaje ss' albo ktoś daje bana bez ss;ow. Watpie, bo sciagalem nowego cs;a. Yen 2 post mozna usunac, bo mi sie zle kliknelo. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Stolik [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Powod: 'Wstaw screeny na Multi-Head.pl' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:1627824690' [AMXBans] Twoje IP: '178.212.51.129' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lipca 2014 #177213 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Twój nick podczas gry: jasiu lipa K1 Godzina, data zdarzenia: 10.07.2014 okolo 22:15 Mapa: de_aztec Uzasadnienie: Wszedłem na wasze serwery pierwszy raz, bo nigdy nie grałem, spodobały mi się, ale pograłem raptem 5 min i poszedł ban. Dziwne, bo nawet nie miałem dobrych statów, a co najdziwniejsze, nie wiem czy admin zrobil te ss;y ale ich nie posiadam, gdzie grajac na innym serwerze, również dostając bana za ss'y miałem je, wrzuciłem i grałem normalnie. Podpinam się pod post Akatsumi. Powód niby jest napisany, ale jednak ich nie mam, a wersje cs'a mam nowa. Zresztą na innych serwerach po dostaniu bana, jeszcze przed wyrzuceniem z gry zawsze ejst napisane, wstaw ss'y na forum a tu nic. I znów trzeba szukać serwa, a admina ogarnijcie trochu. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Stolik [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Powod: 'Wstaw screeny na Multi-Head.pl' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:1627824690' [AMXBans] Twoje IP: '178.212.51.129' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 10 Lipca 2014 #177214 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 http://multi-head.pl/topic/5324-jak-znale%C5%BA%C4%87-ssy-w-win7vista/ skorzystaj z tego poradnika. Prawdopodobnie nie wiesz, że nasze ss'y maja nazwę: 'halflife00.tga" itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lipca 2014 #174882 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Wszystkie możliwe sposoby przeszukałem i nie ma. Nawet po wpisaniu ' %appdata ' na starcie, gdzie sie szukaa pliki i programy to mi nie wyskakuje ten folder. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 10 Lipca 2014 #177230 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Spróbuj za pomocą programu Irfanview, bądź Picasa. Powinny pomóc. Czas minął. Bez UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 11 Lipca 2014 #177521 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi