Ganja Mafia1992 Napisano 7 Lutego 2016 #394864 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 1. Imię: Szymon 2. Kontakt: steam, pw, tel, fb 3. Lokalizacja: Kartuzy Stolica Kaszub 4. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): 2-5h 5. Posty (min.200 sensownych): mam 6. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Chciałbym zadbać o porządek na forum, również upilnować, by żaden z graczy nie łamał regulaminów. 7. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Zależy, jaki dział przydzieli mi Super Moderator. Mogę zajmować się każdym działem, bez wyjątku. 8. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: posiadam 9. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: również posiadam 10. Ilość otrzymanych ostrzeżeń w przeszłości: 3 11. Coś o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]: Jestem wesolutki, słychać i widać na serwerze, dobry kontakt z ludźmi, sympatyczny, 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Przez 8 miesięcy byłem moderatorem, w obsłudze skryptu radze sobie 7,5, ale można jeszcze poprawić wiedzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 7 Lutego 2016 #394920 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 KALI jestem na NIE, zrezygnowałeś ostatnio z redaktora naczelnego i z admina, znów wracasz i znów zrezygnujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargulec Napisano 7 Lutego 2016 #394921 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Na nie. -Wracasz, rezygnujesz. -Nie udzielasz się za często na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 7 Lutego 2016 #394922 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Wydaje mi się, ze to jeszcze za wcześnie aby powierzyć Ci funkcję Moderatora. jestem na nie, podanie stanowczo za szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 7 Lutego 2016 #394957 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 jakos malo Cie na forum widuje. ostatnio zrezygnowałes kilku funkcji. narazie na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 8 Lutego 2016 #395368 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jako redaktor często nie spisywałeś się stylistycznie oraz było sporo błędów w Twoich pracach. Od moderatorów oczekujemy nienagannej perfekcyjności jak i dużej aktywności której Ci brakuje Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi