Gość Guest Napisano 10 Lipca 2014 #176905 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Twój nick podczas gry:------- Godzina, data zdarzenia:------- Mapa:------- STEAM_ID / IP:STEAM_0:0:6047818 Uzasadnienie: BUILD 6027 SERVER (0 CRC) Server # 28 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : HLTVserver34 [AMXBans] Reason : ' Czitujesz ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Elite-skill.eu [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 6047818 ' [AMXBans] Your IP : ' 109.196.241.66 ' [AMXBans] =============================================== Invalid file type...skipping download of bin/TrackerUI.DLL Kicked : You are BANNED. Check your console. Nie rozumiem tego... wczoraj grałem i nie dostałem żadnego bana od innego admina a dziś jeszcze nie grałem więc jakim cudem moge mieć bana, bez sensu. Zakupiłem vipa u aquaxa i chciałem wejść i pograć a tu takie cos. Prosze o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 10 Lipca 2014 #176928 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Poczekajmy za wyjaśnieniami Prox'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lipca 2014 #176935 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Kto to prox ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lipca 2014 #176950 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Ponieważ nie moge grac na dd2/inf to chcialem pograc na dm/gg ale patrze i tez mam to samo; BUILD 6027 SERVER (0 CRC) Server # 254 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : HLTVserver34 [AMXBans] Reason : ' Czitujesz ' [AMXBans] You can complain about your ban @ mh.mybans.eu [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 6047818 ' [AMXBans] Your IP : ' 109.196.241.66 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your console. Sprawdziłem też inne serwery z naszej sieci i jest to samo, zróbcie cos z tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 10 Lipca 2014 #176965 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Opiekun DD2+DM, on banował. Jeden ban oznacza brak dostępu do wszystkich naszych serwerów. Regulamin forum się kłania (edycja posta). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lipca 2014 #174749 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Jak chodzi o regulamin to czytałem go dość dawno i nie pamiętam dokładnie ale widze ze trzeba odświeżyć sobie wiedzę na ten temat, lecz nie rozumiem jak ten admin mogł mnie zbanować skoro nie grałem na dd2/dm dlugi czas a tym bardziej nie czitowałem. No nic mam nadzieje że szybko sie odezwie bo nie moge grać a do tego dzisiaj kupiłem vipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 10 Lipca 2014 #176975 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 najwyraźniej ktoś gral na twoim steamie i dobrze sie bawil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lipca 2014 #176979 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Nie ma takiej możliwości. Login i hasło posiadam tylko i wyłącznie ja i nikt inny. A do mojego komputera nikt nie ma dostępu gdyż mam hasło, pozatym u mnie w domu nie ma nikogo kto mógłby grać wgl w cs'a. Więc nie rozumiem tego wczoraj wieczorem grałem sobie na dd2/inf ( mogą to potwierdzić admini tacy jak; szefu, zły, endoc, dupadupadupa, za dobry na esl i evo bo oni wszyscy byli ). A w nocy nawet cs'a nie włączałem więc nie rozumiem. Czy jest możliwe że ktoś się podszył pod mój steam id? Lub coś w tym stylu? Napewno można to jakoś sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lipca 2014 #177137 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Musiałem pominąć przy okazji odbanowania reszty graczy. Mój błąd. UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lipca 2014 #177139 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi