Gość Guest Napisano 10 Lipca 2014 #176819 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Twój nick podczas gry:zawisza serwer: Only DD2 Godzina, data zdarzenia: 13:17 2014-07-10 Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP: Your SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 2019095479 ' Your IP : ' 217.98.60.45 ' Uzasadnienie: Prosze mi wytłumaczyc jakim cudem dostałem bana za resp jezeli stałem w tym miejscu zaznaczonym na zdjeciu. PS: Przepraszam ale zapomniałem dodac prefiks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 10 Lipca 2014 #176921 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Zapraszam admina banującego do wyjaśnienia koledze swojego bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lipca 2014 #32487 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Jestem bardzo ciekawy jego zdania na ten temat poniewaz z jego punktu widzenia cała mapa poza BS to jest resp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lipca 2014 #78825 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 po sprawdzeniu hltv (23:00:00 - 24:00:00) stwierdzam, że bana dostałeś słusznie a czy za respa czy cele to jest już kwestia dyskusji co też jest już czynione, ponieważ wg jednego admina resp liczy się tak: a wg mnie tak: - czerwona linia wczoraj w nocy pisałem o tym z adminem i mamy wam dawać bany za cele nie za respa co też będę czynił; bo stanie ponad 1,5 minuty z 2 na "respie" (nie wykonywanie celów mapy, kampienie, lecenie na fragi) zakrawa o pomstę do nieba, chciałbym również dodać, że wcześniej nie dostałeś bana bo czekałem na jakikolwiek ruch sugerujący chociaż chęć wykonania celu (co zresztą widać na demku); do tego co chwilę pojawia się informacja, że tt NIE MOŻE przebywać dłużej na respie niż 1 minuta co na pewno wiesz, bo jesteś stałym graczem tego serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lipca 2014 #144549 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Tak tak ale rash z AWP jezeli zostałem sam na mapie to nie był by dobry pomysł. Byłem chwile AFK zastrzelilem jednego faceta a drugi skanował mnie przez skrzynie to co miałem na pałe wyskoczyc ? Twoja definija respa jest bardzo ciekawe bo z tego co sie orientuje to przed trupem jeszcze nigd nie rozpoczał rundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lipca 2014 #23998 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Ja tylko napiszę, że wielokrotnie widziałem jak niektórzy admini nadużywają slay'ów, a także bezsensownie poganiają graczy tekstami typu paka/cele. Niejednokrotnie odniosłem wrażenie że ktoś dostał slay'a, tylko dlatego żeby szybciej następna runda się zaczęła. Jak ktoś zostaje sam na 5-6 to ciężko aby szedł pake rozbrajać, albo szedł szukać paki za wszelką cenę będąc T. To samo tyczy się zachowania broni, w sytuacji gdzie wiadomo że się nie zdąży na bs'a, brak defa, mało hp, a T i tak wychodzą z bs'a żeby zabić kilku pozostałych CT'ków. Pewne zagrywki taktyczne w tej grze obowiązują, myślenie też jest częścią tej gry, ale niestety niektórzy admini moim zdaniem ignorują te 2 aspekty tej gry i bezmyślnie starają się egzekwować regulamin serwera. UPDATE: Dział dla mnie , bo jeszcze do niedawna miałem admina na tym serwie i opisane przeze mnie sytuacje widziałem zarówno będąc adminem jak i zwykłym graczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 11 Lipca 2014 #124129 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 ban jak najbardziej sluszny jedynie zly powod bana nie resp tylko cele w zadnej rundzie nie przejawiles najmnieszej ochoty zdobycia bsa co do slayowania itd prosze to ogarniczyc ostrzegamy graczy na y@ jezeli to nie skutkuje mozna banowac na 5 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 11 Lipca 2014 #124123 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 11 Lipca 2014 #124119 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Do każdej sytuacji podchodzimy indywidualnie i w granicach zdrowego rozsądku. Jeśli gracz zostaje sam na pół teamu przeciwnego, nie ma sensu skazywać go na pożarcie, normalna sprawa. Jeśli zaś notorycznie obija się na respie i w jego okolicach, odpoczynek jest jak najbardziej wskazany. Proszę adminów o konkretne tytułowanie banów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 11 Lipca 2014 #124120 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi