Gość Guest Napisano 9 Lipca 2014 #176409 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Nick: BizQ Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem admina na kilku serwerach Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 3 lata a może i trochę dłużej Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Uważam że przyda się kolejny admin żeby ogarnął ludzi którzy nie przestrzegają regulaminu. Chcę wspomóc serwer jak i adminów , myślę że nadam się na admina Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-4 godzinki zależy od dnia Kontakt: Steam , PW , Skype http://www.gametracker.com/player/BizQ/80.72.40.110:27008/ / Godzinki się nadrobi na serwerze jak i na forum Proszę o pozytywne rozpatrzenie podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 20 Lipca 2014 #181096 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.Uzasadnienie: Nie spełniasz wymagań , brak aktywności w grze. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi