Gość Guest Napisano 9 Lipca 2014 #176233 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Twój nick podczas gry: ADAMSON Godzina, data zdarzenia: 9 lipca 2014 roku, godzina bana: około 11:05 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:7158383 Uzasadnienie: Nie rozumiem decyzji admina odpisującego w moim temacie ze screenshotami (a tym samym admina banującego). Dlaczego uznał on moje pliki za modyfikowane? Bo nie miały w nazwie końcówki "00", "01","02", "03","04", tylko "05","06","07", "08","09"? Ssy zostały wrzucone na forum kilka minut po otrzymaniu bana, kiedy ja miałem niby modyfikować ssy? Ludzie, nie osłabiajcie mnie! Poza tym, posiadam słuchawki, które bardzo pomagają mi w grze. Gram już trochę w tę grę i nigdy nie zdarzyło mi się trafić na taką sytuację, gdy moja prośba o UB poparta prawdziwymi dowodami niewinności została odrzucona! Proszę o wypowiedź jakiegoś innego admina i ponowne rozpatrzenie mojego tematu i uprzejmie proszę administrację o UB. Szczerze ubolewam nad tą decyzją Pana TiBlU - czyżby niedowiarek? Nie wiem. Pozdrawiam serdecznie całą ekipę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lipca 2014 #176239 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Witam popełniłem pomyłkę coś mi się pomyliło UB w grze już jest Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 9 Lipca 2014 #176241 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 A mogę wiedzieć po co są te pierwsze cztery pliki z innego serwera ? Admin pewnie dlatego pomyślał, że modyfikowane, gdyż są one w innym formacie. @@ Up W takim razie temat zamykam. A gracza na przyszłość proszę o wstawienie ss'ów tylko z naszego serwera, a nie pomieszane z jakimś innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 9 Lipca 2014 #176242 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi