Ness Napisano 9 Lipca 2014 #176201 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Twój nick podczas grania: Ness*[t] Godzina, data zdarzenia: 10:50 Mapa: DD2 Link do screenów:http://speedy.sh/mfbBn/ssyr.rar STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:22464081 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lipca 2014 #176216 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Przepraszam bardzo za błąd, nie zauważyłem daty. Aj Kill Ju napisał do mnie, dostałeś bana z powodem "Czitujesz", a nie ss`y. Czekam na admina i jego demko, reszte pozostawie UBT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lipca 2014 #176226 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Po 1 za tekst ( ogarnij się) w moją stronę powinieneś dostać punkty nagrody :] Po 2 za to, że oszukałeś Administrację kolejne punkty. ( oczywiście również Fajny popełnił tu błąd :-/ lecz w porę to sprawdziłem) Po 3 Demko zaraz dodam i poczekam, aż skrupulatnie zostanie ono sprawdzone przez UBT (gdyż uważam, że masz "podwójny strzał" oraz WH) Dlatego Demko a nie ss'y. http://speedy.sh/gjpHV/ness.dem edit : // Masz opcję edytuj ^^ Stosuj się do niej bo w innym razie otrzymasz stosowną nagrodę na forum :] Nie stosujesz się do tego co Ci mówię więc z pewnością nagrody Cię nie ominą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ness Napisano 9 Lipca 2014 Autor #176228 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 haha podwójny strzał wh pozdro poćwicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ness Napisano 9 Lipca 2014 Autor #176230 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 mogę prosić o całe demko ? na youtuba wrzuce To są jakies jaja raz odbanowany nagle ban aktywny dostaje co wy perma nie potraficie dac czy co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 9 Lipca 2014 #176415 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 W przypadku demka przenoszę do działu "Odwołanie od bana" i proszę UBT o ocenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 10 Lipca 2014 #176711 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 nie podtrzymam bana za to demo jedna akcja i to +/-b bo slyszac graczy tyle ze dziwnie modelowo zagral za malo ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 10 Lipca 2014 #176712 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi