Gość Guest Napisano 8 Lipca 2014 #176023 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Twój nick podczas gry:NeQ Godzina, data zdarzenia:19:55 Mapa:DD@ STEAM_ID / IP: Uzasadnienie:Nie rozumiem czemu dostałem bana proszę o wyjaśnienie... Pisze z nowego konta bo nie pamiętam hasła do :http://multi-head.pl/user/13464-neq-zrodzony-z-burzy/ [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Powod: 'aktywny' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:39060359' [AMXBans] Twoje IP: '164.126.144.229' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 8 Lipca 2014 #176032 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Otóż Twój nick ma 3 bany na zawsze. Za ss'y i ucieczkę przed nimi. Natomiast IP jest czyste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Lipca 2014 #176040 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Mogę znać date ss'ow ponieważ ostatni raz na serwerowni wgl byłem na ZM http://www.gametracker.com/player/NeQ/80.72.40.110:27032/ Jak widać date potem nie było mnie spory czas ponieważ miałem problemy z internetem nawet nie miałem jak napisać dla adminów że mnie nie będzie bo mam problemy z netem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 8 Lipca 2014 #176044 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Nie wstawione ss'y na ten nick są z 26 czerwca. Natomiast dzisiaj od adminki Marlenki dostałeś bana o powodzie "Ucieczka przed ss'ami", a później od innego admina otrzymałeś bana z powodem aktywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Lipca 2014 #176048 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Jest to niemożliwe ponieważ dzisiaj od dawna na serwer wszedłem o godzinie około 19:40-19:50 zapewne ss'y bany były robione wcześniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 8 Lipca 2014 #176053 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Ja dziś dałam ss-y osobie o nicku "NeQ" grającej na non steam , z tym że ta osoba uciekła od ostatniego ss-a , wiec dostała ode mnie perma. Nagle patrze że ktoś o tym samym nicku wszedł na serwer , z tym że ze steam . Możliwe , że admin skojarzył fakty i dostałeś bana A oto screen : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 8 Lipca 2014 #176068 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Wracaj do gry, zbieżność nicków, inne osoby. Najlepiej będzie, jeśli coś do tego swojego sobie dodasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 8 Lipca 2014 #176069 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi