Bartek755 Napisano 7 Lutego 2016 #394754 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Twój nick podczas gry:69 Godzina, data zdarzenia:11 Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP: Uzasadnienie:Proszę mnie odbanowac i kiedy będe dobrze grał zrobić screeny ja je wstawie i będzie wszystko grało. Dlaczego miałbym wykupywać ub skoro nie byłem odpalony , a admin Nana się nie zna na tej grze jeszcze troche i sobie wlepi bana. Tyle w temacie. A kolega oglądając moją gre mówił Nie graj tak dobrze bo cie zbanują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CI4ST3K Napisano 7 Lutego 2016 #394757 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 http://multi-head.pl/index.php/topic/82564-odwo%C5%82anie-od-bana-dd2-dm/#entry435678 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CI4ST3K Napisano 7 Lutego 2016 #394758 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi