Gość Guest Napisano 7 Lipca 2014 #175563 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Nick cheat`era:MiNuS. [t]. LoL^12 Godzina, data zdarzenia: 07.07.2014 20:00-20:30 Mapa: awp_ruins Link do demka lub link do HLTV (od której minuty wchodzi cheat'er): http://przeklej.org/file/ejhPpB/MiNuS.t...LoL.12.wallhack..dem STEAM_ID/IP cheat`era: Nonsteam Uzasadnienie: Demo przedstawia dwóch graczy z perfidnym wallhackiem (którego nawet nie ukrywali). Od jednego (LoL^12) dostałem skana w głowę przez ścianę. Nie "trawię" cheaterów. Chętnie poświęciłem swój czas żeby zapewnić im bana (mam nadzieję, że dostaną ). Proszę też, aby administrator częściej wchodził na serwer Aim/Awp/Fy, ponieważ liczba cheaterów na serwerze rośnie w zastraszającym tempie. Dziękuję za przeczytanie tematu. Pozdrawiam administrację, właściciela i uczciwych graczy. Frag eXecutors 'Waldus' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lipca 2014 #175565 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Brakuję ip/sid, bez tego nic nie mogę zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lipca 2014 #175567 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Brakuję ip/sid, bez tego nic nie mogę zrobić. Naprawdę ? A nie można by poprosić admina np. Smyka, który bywa na tym serwerze, żeby jakoś odnalazł tych graczy lub zbanował gdy ich spotka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 9 Lipca 2014 #176417 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Jeżeli spotkasz ich na serwerze poproś admina o zbanowanie, lub weź SID, IP i poproś o otwarcie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 9 Lipca 2014 #176418 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi