Gość Guest Napisano 7 Lipca 2014 #175408 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Nick: Nope. Wiek: 16 Doswiadczenie w byciu adminem : serwerownia holy****.pl , wlasny , mniej znane Znajomosc amxx: 9/10 Staż w csie : 4lata Steam Id : jak dostane admina kupuje Dlaczego ty ?: ja poniewaz gram czesto w nocy , a ze mam wakacje to tym bardziej , ogarnial bym wtedy cziterow . Pomogl bym w zrobieniu lepszej atmosfery. Mimo mojego wieku umiem sprawowac sprawnie adminem. Jestem kulturalny , nie przezywam oraz nie spinam jak duzo osob to robi. Umiem rozpoznac czitera a dobrze grajacego gracza. To tyle o sobie Czas jaki poswiecasz na csa: 1/3h dziennie, zalezy od pogody Kontakt: gg , forum Tak ostatnio mniej gralem ale bylem na wakacjach u babci a tam zaawsze musze co robic i zabatdzo nie mialem czasu grac jak to u babci. Gametracker mi nie dziala, z 50h bedzie na wszystkich nickach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 7 Lipca 2014 #175410 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Hehe dobra bajk z tym gt. http://www.gametracker.com/player/Nope./80.72.40.110:27026/ Proszę bardzo nie masz 50h tylko 26.. Zamykam do czasu, gdy nie wbijesz do tych 30-stu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 7 Lipca 2014 #175431 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Najpierw steam i godziny. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi