Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Skarga na sk

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Data i godzina zdarzenia:6.07.2014 godz.22;15

Nick admina/gracza, który zawinił:Sk :| Uwaga Strzelam :*

Dowody:Wszyscy gracze którzy byli na serwerze w tym czasie.

Świadkowie:

Uzasadnienie: "Admin" Sk :| Uwaga Strzelam :* dał mi bana z powodem : 'Obraza admina + chamskie zchowanie'. Po 1 nie obrażalem zadnego admin. Po drogie skk gimbusku mowilem do wszystkich zombi cele cele i ty wzioles to za chamskie zachowanie bo ci psychika siadla ? hahah zal ciee . Prosze o unbana albo zbiore swoja ekipe z serwera ktorzy mi poświadcza i stracisz admina. Z góry dziekuje . ;)

Gość Guest

Klnięcie w naszym kraju to element kultury i świadectwo naszego kraju, klną wszyscy, nawet pan Sikorski. Nasza wina, że dorośli ludzie nie mogą używać takiego słownictwa od czasu do czasu ze złości ? Nasza wina, że administracja może mieć i ma 16 lat i często nawet mentalnie jest daleko w tyle ... 

Taka uwaga :) pozdrawiam

p.s nie bronię KubeN`a, nawet go nie znam ... 

Obrazy rzeczywiście się dopuścił, lecz myślę, że ban na tydzień jednak troszkę za długi, skoro to dopiero pierwszy raz go zbanowałeś.

Bana skracam do 1 dnia, na przyszłość jeżeli gracz znowu dopuści się wyzwisk w stronę graczy/adminów proszę  dopiero wtedy wybrać karę tygodnia.

Gość Guest

http://www.speedyshare.com/f7WJN/2014-07-06-00001.jpg

Kuben nwm jak cie opisać ...  jesteś lekko mówiąc graczem chamskim który nie ma pojęcia co to kultura  grając nie pierwszy dzień z tobą obrażasz graczy klniesz , sam nie wiem czemu jeszcze cie nie banowałem ...

Obrazy rzeczywiście się dopuścił, lecz myślę, że ban na tydzień jednak troszkę za długi, skoro to dopiero pierwszy raz go zbanowałeś.

Bana skracam do 1 dnia, na przyszłość jeżeli gracz znowu dopuści się wyzwisk w stronę graczy/adminów proszę  dopiero wtedy wybrać karę tygodnia.

Dziekuje bardzoo administracji i ja sie staram aby sk pozegnał sie z adminem na serwerze zombi ;)

Zamykam temat unikając większego spamu. Jeżeli admin popełni jakieś błędy wtedy będzie podstawa aby odebrać mu funkcję.

Na razie takich nie widać.

Sprawdzając bansa okazało się, że na swoje ip są 2 aktywne bany. Niestety odbanując CIebie odbanujemy także cziterów. Tak więc bez UB

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

q0ej.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...